Cum functioneaza procesul de mutari internationale?

0 Shares
0
0
0

Ai luat decizia. Va mutati într-o alta tara. Felicitari! Este o aventura minunata de a traversa granitele, de a experimenta obiceiuri și culturi diferite. Dar ce faci cu lucrurile tale? Mutarea internationala nu este simpla, dar nici nu este imposibila.

Peste 3% din populatia lumii traiește în afara tarii de origine. Mutarea internationala este în creștere. Iata cum functioneaza procesul:

Cine este implicat în mutarea internationala?

Exista cel putin 12 identitati umzüge hamburg pe care trebuie sa le cunoașteti. Aceasta lista va va ajuta sa navigati pe site-urile web cu mutare internationala și sa întelegeti regulile unei tari:

1) Expeditorul / exportatorul. Acesta ești tu.

2) Societatea de Transport. Contracteaza diverse elemente ale mutarii catre alte companii. Organizati aceasta mutare, monitorizati progresul acesteia și, speram, veti avea parte de o experienta în mutare internationala fara precedent.

3) Agentul de origine. Acesta este cel care va face Sondajul vizual. Este esential ca cineva sa analizeze vizual atunci când te afli în mișcare, orice probleme de acces pentru a-ti manevra lucrurile și pentru a încarca obiectele pe care le mutati. Acesta este cel mai precis mod de obtinere a unei cote pentru mutarea dumneavoastra internationala.

4) Expeditor de marfuri sau agent autorizat. Ati contractat sa va luati bunurile de la casa voastra pâna la portul de escala. Cele mai multe tari cer ca astfel de entitati sa fie licentiate. Daca nu sunt licentiati, alegeti o alta companie. Manipulati documentele de export.

5) Consolidarea Depozitului Locul unde va așteptati chestii pentru alte lucruri pentru a completa un container de transport maritim. Nimic nu se încarca decât la capacitate.

6) Linia de containere. Compania care detine containerul de transport maritim.

7) Export port. Unde chestia ta (într-un container) merge pe o nava. Asigurati-va ca limba din aceasta parte a citatului citește “din depozit” și nu pur și simplu “din port”. Cereti taxele de origine portuara și originea de manipulare a taxelor daca nu sunt explicite în oferta.

8) Linia navei. Compania care detine nava. Asigurati-va ca exista urmarirea online. Cititi amprenta fina despre costurile suplimentare cauzate de grevele porturilor sau de vremea violenta.

9) Port destinatie. În cazul în care containerul, va intra în tara în care va deplasati. Asigurati-va ca oferta include taxele de destinatie a porturilor și taxele de manipulare a terminalului de destinatie. Aproape întotdeauna aceste taxe sunt în moneda locala.

10) Depozitul vamal. Unde obiectele voastre așteapta pâna când vad obiceiurile. Reglementarile vamale variaza în functie de tara. Petreceti o multime de reglementari de cercetare pentru mutarea internationala. Unele tari cer sa fiti acolo în mod personal, unde altii nu.

11) Agent de destinatie. Compania care îti va lua bunurile prin vama și le vei livra în noua ta casa. Verificati citatul despre cine este aceasta companie și, verificati referintele. Întrebati despre modul în care acestea se ocupa de taxe și legi și daca exista probleme cu acces la noua dumneavoastra locuinta și, asigurati-va ca platiti pentru “la ușa” și nu doar “la port”. În mod ideal, optati pentru o companie care este fluent în limba materna.

12) Un Broker International de Mutarea. Optiunea mai ieftina pe internet deoarece acestea sunt: De obicei, nu este licentiata. Nu furnizati ghilimele detaliate. Deseori, se percep taxe suplimentare pentru livrare, timp de depozitare în port, etc. Evitati-le!

0 Shares
You May Also Like