Tipuri de implanturi mamare si diferentele dintre acestea?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe femei isi doresc sa aiba sanii mai frumosi, mai mari si mai fermi, iar in aceste conditii, operatia de marire sani prin implantul de silicoane poate reprezenta solutia ideala. In urmatoarele randuri vom discuta mai multe detalii importante, legate de implanturile mamare.

In anii 1990, FDA a interzis implanturile de piept de silicon pentru ca se credea ca provoaca tulburari de tesut conjunctiv (CTD). In 2006, dupa ani de teste riguroase si numeroase studii, FDA a aprobat cea mai recenta generatie de implanturi de silicon foarte coeziva ca o optiune sigura si eficienta pentru chirurgia de marire a sanilor.

Astazi, peste un deceniu mai tarziu, aveti mai multe optiuni decat oricand in implanturile moi, cu aspect natural de gel de silicon. Noile optiuni in forma anatomica, cunoscute sub numele de implanturi “bear gum”, ofera pacientilor care prefera o forma de piept mai inclinata, un implant durabil de silicon care isi pastreaza forma.

Implanturile mamare siliconice arata mai natural decat salina?

Principala diferenta intre silicon si implanturi mamare saline este materialul folosit pentru umplerea cochiliei implantului mamar.

Toate implanturile mamare sunt fabricate dintr-o carcasa exterioara din silicon. Implanturile mamare saline sunt umplute cu o solutie sterila de apa sarata, in timp ce implanturile mamare cu silicon sunt umplute cu un gel de silicon coeziv.

Ceea ce inseamna pentru dvs. este o simtire si o precizie de dimensiune usor diferita intre cele doua. Implanturile saline se simt mai ferme si pot fi umplute intr-o cantitate foarte precisa in timpul maririi sanilor, in timp ce gelul de silicon este mai moale si este pre-umplut in dimensiunea si profilul pe care il alegeti inainte de operatie.

In cele din urma, o augmentare a sanilor cu aspect natural se reduce la obiectivele tale si la priceperea si experienta chirurgului tau cosmetic.

Pacientii doctorului Calu, care sunt candidati buni si care aleg solutia salina, sunt in mare parte foarte multumiti de rezultatele obtinute; cei care aleg siliconul se simt la fel.

Beneficiile implanturilor mamare din silicon gel

Unul dintre cele mai mari beneficii ale implanturilor mamare siliconice asupra implanturilor mamare saline este aspectul si simtul implantului mamar dupa ce au fost plasate. Multi oameni sunt de acord ca implanturile de piept de silicon sunt mai moi si se simt mai natural decat implanturile mamare saline.

Un alt beneficiu al implanturilor mamare cu silicon este riscul redus al complicatiilor postoperatorii, cum ar fi risipirea. Deoarece gelul de siliciu coeziv folosit in implanturi este mai gros, este mai putin probabil sa se spulbere, ceea ce duce la mai putine cazuri de rupere dupa implantele mamar care au fost plasate.

Acest lucru este mai mult o problema pentru pacientii cu tesut mamar mai putin existent pentru a acoperi implantul, deci daca aveti piele mai subtire sau tesut mamar, de obicei veti fi mai fericiti cu siliconul.

Augumentarea pentru femeile insarcinate sau pentru proaspatele mamici

Sarcina nu afecteaza integritatea implanturilor. Cu toate acestea, atat sarcina cat si alaptarea dupa marirea sanilor pot schimba aspectul sanilor. In timpul sarcinii, sanii fiecarei femei devin temporar mai plini, intinzand tesutul mamar . Dupa sarcina sau dupa ce ati oprit alaptarea, pielea intinsa va determina implanturile sa stea putin mai jos pe piept.

Cantitatea de schimbare pe care o vedeti depinde de dimensiunea schimbarii pe care o resimti si de elasticitatea pielii. Unele femei isi gasesc sanii augmentati foarte naturali si chiar mai frumosi dupa o sarcina; femeile mai tinere si mamele pentru prima data sunt de obicei foarte multumite de aparitia sanilor lor augmentate post-sarcina.

La fel ca in cazul sanilor ne-augmentati, sarcini multiple, modificari semnificative ale greutatii si obiceiuri proaste de sanatate vor amplifica slabirea. Daca deveniti nemultumite de aparitia sanilor dvs. augmentati dupa sarcina, o ridicare de san poate ajuta la restabilirea aspectului dumneavoastra inainte de sarcina.

Este posibila scurgerea implantului?

In timp ce scurgerea este posibila, este rara. Daca aveti implanturi mamare saline, ele se vor deflata rapid si organismul va absorbi solutia salina inofensiva. O “scurgere” de la noile implanturi pe baza de silicon nu va aparea cu adevarat in sistemul dumneavoastra, deoarece acestea sunt acum realizate dintr-un silicon foarte gros, semi-solid.

O ruptura a implantului de gel de silicon poate fi detectata numai printr-un ultrasunete sau RMN. In acest caz, puteti observa o sensibilitate neasteptata sau o usoara modificare a aspectului. In general, datorita progreselor tehnologiei implantului mamar, riscul de rupere a implantului dupa marirea sanului este foarte scazut

0 Shares
You May Also Like