Sezonul acesta alege o schimbare de look cu suviţe blonde

Sezonul acesta alege o schimbare de look cu suviţe blonde

0 Shares
0
0
0

Părul este un element atractiv al aspectului nostru, alături de ţinută şi machiaj. Acum aveam posiblitatea de a-l colora în multe nuanţe, care mai de care mai îndrăzneţe, chic, jucăuşe sau seducătoare.

Poate cea mai populară preferinţă este blondul şi foarte multe doamne apelează la şuviţe blonde pentru a-şi schimba look-ul. Anul acesta, în trend sunt disponibile mai multe culori, coafuri şi forme care să îţi pună în valoare aspectul.

Să nu uităm că orice schimbare a podoabei capilare, trebuie să ia în considerare forma feţei, culoarea naturală a părului şi a ochilor, totul pentru a arăta cât mai îngrijit, potrivit şi simetric.

Însă cum se poartă părul lung în acest sezon ? Aşa cum îţi doreşti, cum te avantajează, dar nu strică să arunci o privire şi asupra părerilor stiliştilor. Cele mai cool tendinţe sunt aici! Cine adoră şuviţele lungi, tip maxi şi vrea să dea un aspect unic părului, atunci cele mai reprezentative tendinţe ale sezonului includ culori noi şi provocatoare, forme şi coafuri irezistibile.

De aceea începem cu părul lung. În primul rând, părul lung are nevoie de o îngrijire specială şi de o rutină bine pusă la punct. Pe unele persoane, le avantajează mai mult părul lung, în timp ce pe altele părul scurt le pune în valoare forma feţei. Însă, încă de mici, părul lung, mătăsos şi blond este asociat cu imaginea unei frumoase prinţese. Prins în cosiţe, coadă de cal, coc sau pur şi simplu lăsat liber, părul lung înseamnă feminitate, eleganţă şi frumuseţe. Dar pentru a şi arăta perfect trebuie îngrijit ca atare.

Dacă blondul este pentru tine, următoarea întrebare este care dintre nuanţe ? În primul rând, aruncă o privire asupra blondului argintiu, care revine astfel la culori clasice şi aduce în atenţia doamnelor această nuanţă.

Fie mai închis sau mai deschis, blondul argintiu oferă un look special indiferent de vârstă. Acesta poate fi considerat şi un truc pentru a acoperi sau integra primele semne de încărunţire. Isteţ şi fashion, nu-i aşa ?

Galbenul este o culoare caldă, însă tenta de argintiu al blondului de acest tip este unul rece, glacial am putea spune. Dacă ai pielea deschisă la culoare şi cu un subton rece, atunci este o alegere potrivită.

Dar ce spui de un baby blond ? Cunoscut şi ca blondul clasic, aceasta este o combinaţie între nuanţele calde şi cele reci, tocmai pentru a se potrivi cu mai multe tonuri ale pielii. Pentru un păr lung ca de prinţesă, această nuanţă este excelentă, fiind potrivit atât pentru persoanele care au un păr blond în mod natural, dar şi cele care poartă nuanţe de şaten.

Dacă te-ai săturat de culoarea monotonă a vechiului şaten sau doreşti pur şi simplu să-ţi deschizi nunaţa de blond închis, cu un baby blond, cum le plac stiliştilor să îl numească, nu ai cum să dai greş. Din contră, vei avea un aspect cu totul nou şi natural.

Dar paleta de culoare care include blondul nu se opresc aici. Urmează să trecem la artificii interesante care ne vor pune în valoare imaginea, aşa cum o face şi blondul rozaliu.

Această nuanţă poate fi numită şi un compromis pentru cele care doresc să adauge mai multă culoare. Dacă ai părul lung şi îţi place nuanţele pastel, dar mai doreşti să experimentezi puţin, atunci blondul rozaliu este pentru tine. Putem spune că se creează acel efect de păr asemănător cu cel al unei zâne: colorat, dar nu strident, pastel, dar care nu trece neobservat.

Odată ce te-ai hotărât cum vrei să arate părul din punct de vedere al culorilor, trecem la coafuri sau ce putem face cu el, ca să îl punem în valoare. Un avantaj evident al acestui tip de păr, cel lung, este că poate fi coafat cu uşurinţă şi sunt disponibile aici multe idei simple, dar de efect, totul pentru a ne pune în valoare cât mai bine aspectul.

Clasicele bucle sau onduleuri, împletituri şi cocuri, inclusiv banala coadă de cal, pe care adesea o facem în fugă, poate fi stilizată într-o coafură elegantă şi modernă, potrivită pentru evenimente speciale chiar. Este nevoie doar de puţin curaj pentru a încerca lucruri noi şi un strop de inspiraţie.

Dacă alegi să îţi schimbi look-ul şi să adaugi suviţe, la Icon Beauty Studio te aşteaptă stilişti bine pregătiţi şi preţuri atractive. Procedeul de aplicare al şuviţelor pentru păr lung implică de asemenea o pudră decolorantă, vopseaua pentru păr, spălatul, vopsitul în sine, manoperă decolorat, manoperă vopsit şi coafat la perie.

Începe sezonul cald cu o schimbare de imagine şi nu uita, cea mai bună investiţie este în aspectul şi îngrijirea personală care ne dă încrederea pentru a merge mai departe, indiferent de situaţie.

0 Shares
You May Also Like