Diferenta dintre rochia de zi si rochia de seara

Diferenta dintre rochia de zi si rochia de seara

0 Shares
0
0
0

Atunci cand trebuie sa participe la un eveniment important, femeile isi vor indrepta atentia spre o rochie eleganta, pentru ca isi vor dori in primul rand sa se simta cat mai confortabil in pielea lor, dar si pentru ca isi doresc sa impresioneze prin eleganta.

Ei bine, alegerea unei rochii elegante insa, depinde de mai multi factori importanti, iar aici putem aminti in primul rand materialul folosit pentru realizarea rochiei. Se pot gasi de exemplu rochii catifea foarte elegante, insa si rochiile din dantela pot sa fie la fel de elegante, sau rochiile de matase ori cele din voal.

Pentru alegerea rochiei, mai trebuie sa se tina cont si de locatia in care se va desfasura evenimentul, si nu in ultimul rand, de intervalul orar in care acesta se petrece.

In cazul in care evenimentul se desfasoara pe timpul zilei, atunci este evident faptul ca femeile trebuie sa isi indrepte atentia spre o rochie eleganta de zi.

Perfectiunea acestor rochii elegante de zi se poate recunoaste dupa doua aspecte foarte importante, iar acestea sunt lungimea si culoarea.

Pentru femeile care au de gand sa participe la un eveniment important care se desfasoara pe timpul zilei, ar fi ideale conform specialistilor in moda, fustele pana la genunci sau cele midi.

Acestea sunt cele mai potrivite marimi pentru evenimentele care se desfasoara pe timpul zilei, iar tinuta doamnelor si a domnisoarelor trebuie sa fie una eleganta.

Se mai poate opta deasemenea tot in cazul unor rochii de zi, si pentru culori care sa fie foarte luminoase si pastelate, sau se poate opta deasemenea pentru tot felul de imprimeuri, atat florale cat si animal print.

In cazul in care insa, evenimentul respectiv se desfasoara pe timpul noptii, atunci cu siguranta rochia aleasa de catre femei trebuie sa fie o rochie de seara eleganta.

Rochiile de seara trebuie sa fie neaparat lungi, iar aici femeile cu siguranta vor putea sa opteze pentru tot felul de modele de rochii lungi, cu croieli diferite. Rochiile de seara lungi se pot gasi in diferite culori, se pot gasi rochii de seara cu paiete, sau rochii de seara cu diferite astfel de artificii.

Asadar, diferenta dintre rochiile de zi si rochiile de seara, consta in primul rand in dimensiunea rochiei, pentru ca rochia de zi este scurta pe cand rochia de seara este lunga.

Putem preciza insa si faptul ca oricat de eleganta ar fi o rochie de zi, tot mai eleganta este o rochie de seara, asa ca si din acest punct de vedere, rochiile de seara au un avantaj in fata rochiilor de zi.

Ei bine, in functie de evenimentul la care femeile vor participa, isi vor alege o rochie de zi sau o rochie de seara, insa pe langa aceasta piesa de vestimentatie, ele vor trebui sa stie sa isi aleaga si accesoriile care sa se potriveasca perfect cu rochia aleasa.

Cand spunem accesorii, cu siguranta ne referim la bijuterii in primul rand, insa si o gentuta eleganta poate sa completeze foarte bine tinuta.

0 Shares
You May Also Like