Cum va puteti pune buzele in valoare?

Cum va puteti pune buzele in valoare?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca femeilor le place sa aiba buze voluminoase, asa ca unele opteaza pentru proceduri de marire a buzelor, altele isi doresc sa afle totul despre procesul de modelare buze cu rezultate, in timp ce multe femei care deja au buzele mari se simt norocoase, si cauta doar sfaturi si trucuri pentru a-si scoate buzele in evidenta.

Machiajul pentru buzele superioare grele este simplu:

Incepeti prin a va captusi buzele din centrul buzelor spre exterior, urmand forma de buze naturale.

Apoi, aplicati un ruj stralucitor pe partea inferioara a buzelor si un ton usor mai intunecat al rujului mai stralucitor de pe partea de sus pentru a crea o iluzie a spatiului mai mic pentru a oferi un aspect mai mic al buzei.

Puteti aplica, de asemenea, aceeasi culoare a buzelor pe buzele superioare si inferioare, apoi aplicati o crema alba in centrul buzei inferioare pentru a obtine echilibru, uniformitate si aspect mai plin.

Un alt truc care trebuie urmat pentru a face ca buzele puternice sa para mai mici este sa folositi un creion pentru buze si sa incepeti sa va umpleti buzele doar in interiorul liniei naturale si apoi sa o terminati cu ruj.

Cel mai simplu truc pentru a face buzele mai pline si mai voluminoase sa para mai mici este sa folosesti o culoare de buze intunecata intunecata, deoarece va reduce proeminenta buzelor mai pline.

Buzele mari de jos:

Buzele groase de jos sunt de fapt destul de frumoase si atractive! Dar unele femei sunt nemultumite, asa ca isi doresc sa urmeze anumite trucuri pentru a obtine buzele de jos perfecte.

Iata cum puteti face buzele de jos grele sa arate mai bine:

 • Cel mai simplu truc pentru a elimina imperfectiunile din buzele inferioare este folosirea aceleiasi buze pe buza superioara si inferioara si apoi aplicarea unui creion alb sau a unei creme de nuanta mata nuda cremoasa numai in centrul buzei superioare pentru a obtine un echilibru, uniformitate si aspect plin.

Buzele inegale:

Daca forma si dimensiunea buzelor superioare si inferioare nu se potrivesc, atunci aveti buze inegale. Iata cateva sfaturi pentru a gestiona buzele inegale:

 • Persoanele cu buze inegale ar trebui sa utilizeze un creion pentru a schita buza superioara, facand mai intai ambele fete ale buzei superioare si apoi urmand aceeasi pentru buzele inferioare.
 • Apoi, smudge liner buze cu o mana foarte usoara pentru a elimina orice margini dur si dur pentru a obtine un finisaj natural.
 • Fiti atente cu acest truc! Invelisul de buze trebuie sa fie desenat cu o mana foarte usoara si amestecat bine, altfel ar putea sa se dovedeasca a fi nefolositor.

Buze plate:

Buzele plate nu au dimensiuni sau adancimi si apar foarte plate fara contur proeminent. Este cea mai buna alegere aceea de a utiliza culori usoare si mai blande pentru buze pentru persoanele cu buze plate, deoarece culorile intunecate ale buzelor vor face buzele sa para foarte plate si mici.

Buzele plate pot avea o forma buna daca:

 • Incepeti prin a descrie buzele usor in afara liniei naturale a buzelor.
 • Formele de buze si inghetate functioneaza bine pe buzele mai subtiri si mai flatuoase, deoarece acestea adauga un efect mai plin si mai plin.
 • Efectele de buze Ombre functioneaza bine si pe buzele mai subtiri si plate.
 • Incepeti prin umplerea colturilor exterioare ale buzelor cu o culoare a buzelor intunecate si umpleti centrul buzelor cu o culoare a buzelor moi sau stralucitoare pentru a crea un efect minunat de buze de ombre.
 • Puteti aplica aceeasi culoare pentru ruj peste buzele dvs. si apoi adaugati un marcator stralucitor in centrul buzelor superioare si inferioare pentru a crea un aspect al buzelor.

Buze subtiri:

Si avem doar truc pentru a va face buzele sa arate uluitoare:

 • Incepeti prin aplicarea unei linii de buze usor in afara liniei naturale a buzelor si apoi lustruiti-o usor.
 • Apoi, aplicati o culoare a buzelor mai intunecate pe buza inferioara si o culoare mai delicata a buzelor la buza superioara si amestecati totul impreuna cu o perie curata pentru buze.

Buze excesive

Buzele excesive au puterea de a domina intreaga fata. Deci, alegeti intotdeauna culori de buze mai fine, cu o consistenta mata bogata, pentru a va mentine buzele usor si uniform. Iata cum puteti atrage atentia de la buzele exagerate:

 • Incearcati buza nuda.
 • Cel mai bine este sa faceti un ochi de fum greu sau o zona de piele evidentiata pentru machiajul fetei pentru a va indeparta atentia de la dimensiunea excesiva a buzelor
0 Shares
You May Also Like