Sony PlayStation Vue – un review de bun simt!

Sony PlayStation Vue – un review de bun simt!

0 Shares
0
0
0

Anularea abonamentului dvs. de cablu nu inseamna ca nu mai puteti viziona programele tv live. PlayStation Vue este un serviciu de streaming video de inlocuire a retelelor de cablu, care va permite sa vizionati canale TV live, pe o varietate de platforme. Serviciul este disponibil la un pret rezonabil, ofera un amestec bun de continut si are excelente functionalitati DVR.

Mai mult decat atat, nu aveti nevoie sa detineti o consola PlayStation care sa il foloseasca, in ciuda numelui. Este un serviciu excelent, dar nivelul sau standard ofera canale mai putine decat unii dintre concurentii sai de top. Hulu + Live TV si YouTube TV au servicii de streaming TV live extinse, mai bogate decat oferta Sony. Netflix, de asemenea, este “regele” continutului la cerere.

PS Vue – Canale si preturi

Serviciile de inlocuire a retelelor de cablu, urmeaza modele similare de stabilire a preturilor raportat la un cablu obisnuit: cu cat platiti mai mult, cu atat aveti acces la mai multe canale pe care le puteti viziona. PS Vue ofera patru niveluri de abonament lunar: Access, Core, Elite si Ultra. Retineti ca Sony a ridicat pretul fiecaruia dintre planurile sale cu 5 USD pe luna. Aceste majorari de preturi sunt deja in vigoare pentru noii abonati si vor avea efect asupra abonatilor existenti pentru plata dupa 31 iulie.

Planul de acces la nivel de intrare costa acum 49,99 USD pe luna si are 50 de canale. Gama de canale include retele tipice, cum ar fi CBS, NBC, FOX si ABC. Acoperirea de stiri este puternica, cu BBC America, CNBC, CNN si MSNBC fiind principalii “actori”, dar acoperirea sportiva la acest nivel, este limitata la cateva retele locale, ESPN si ESPN2. In inchiderea listei sunt canale populare de divertisment si stil de viata, cum ar fi AMC, Animal Planet, Cartoon Network, Disney Channel, Food Network, HGTV, SyFy si Travel Channel.

Planul Core Tier costa 54.99 dolari pe luna si adauga un numar semnificativ de canale sportive, cum ar fi ESPNEWS, ESPN U, FS1, FS2, Golf Channel, MLB Network, NBA TV si NFL Network. Aceste adaugari aduc numarul de canale la un total la aproximativ 75 de canale.

Pachetul Elite costa 64,99 USD pe luna si ofera aproximativ 100 de canale. El se bazeaza pe acoperirea planului Core prin adaugarea BBC World News, Boomerang, ESPN Deportes, Fox Deportes, Tenis Channel si Universal Kids. Planul include si canale de filme dedicate, cum ar fi Epix Hits si FXM. Planul de top de nivel Ultra este disponibil pentru $ 84.99 pe luna si include toate canalele din pachetul Elite, alaturi de HBO si Showtime.

Planurile de pret ale PS Vue sunt in concordanta cu cele ale competitiei. Pentru comparatie, planul de baza al fuboTV costa 54,99 USD pe an si include 90 de canale; YouTube TV costa 49,99 USD pe luna pentru aproximativ 70 de canale, iar planul de intrare la nivel de DirecTV Now costa 50 USD pe luna pentru aproximativ 40 de canale. Planul combinat al lui Sling TV costa 40 de dolari pe luna si include aproximativ 56 de canale, in timp ce Philo dispune de 58 de canale, pentru 20 de dolari pe luna.

Retineti ca, exact ca orice serviciu de streaming – care inlocuieste firma de cablu standard, PS Vue este in continuare supus unor intreruperi pentru filme, emisiuni TV si evenimente sportive, pe baza obligatiilor contractuale sau a drepturilor de distributie locale si nationale.

Streaming Sport pe PlayStation Vue

PlayStation Vue este un serviciu bun de streaming pentru vizionarea emisiunilor sportive nationale. De asemenea, ofera caracteristici excelente ale DVR-ului, care pot fi utile pentru capturarea jocurilor care se desfasoara in momente in care tu nu le poti viziona. Ne place de asemenea ca include o multime de canale dedicate unor ligi sportive specifice, cum ar fi MLB Network, NBA TV si NFL Network. Pe de alta parte, nu apreciem modul in care o acoperire regionala FOX si NBC este retrogradata la pachetul de 10 $ pe luna Sports Pack, un add-on care nu este nici macar disponibil pentru pachetul de baza.

fuboTV este un alt serviciu excelent de streaming sportiv, in ciuda faptului ca acesta nu include ESPN in nici un pachet, datorita acoperirii sportive locale, nationale si internationale. De asemenea, impresioneaza cu functiile care va permit sa redati show-urile din ultimele zile si abilitatea de a reporni fluxurile live de la inceputul emisiunii (DirecTV Now ofera capabilitati similare). YouTube TV si Hulu + Live TV sunt comparabile cu PlayStation Vue atat in ​​ceea ce priveste ofertele de canale, cat si capabilitatile DVR, insa planurile lor unice sunt putin mai ieftine decat platforma PlayStation Vue pentru sport.

Suplimente si platforme

PS Vue ofera mai multe abonamente suplimentare pentru completarea gamei de canale. Incepand cu planul de acces, puteti adauga planul FX + pentru 5.99 dolari pe luna, Epix Hits pentru 3.99 dolari pe luna si pachetul Español pentru 4.99 dolari pe luna. Pachetul Español include Cine Sony, CNN en Espanol, Discovery en Espanol, Nat Geo Mundo si Universo.

Abonatii la Core, Elite si Ultra Plan pot adauga Sport Pack pentru inca 10 dolari pe luna. Acest pachet include Red Zone din NFL Network, ESPN Classic, NESN, NBC Sports, Fox Sports Networks si Fox College Sports. Retineti ca unele dintre aceste oferte de pachete se suprapun cu canalele pe care le primiti in pachetele Elite si Ultra, astfel incat este posibil sa nu aveti nevoie de acest pachet pentru a viziona sporturile importante pentru dvs.

PS Vue ofera, de asemenea, o varietate de canale independente pe care le puteti adauga la abonament, cum ar fi HBO, Showtime, Cinemax si Fox Soccer Plus. Exista, de asemenea, planuri combo disponibile, cum ar fi HBO si Cinemax (21.99 dolari pe luna pentru ambele impreuna) si Epix Hits si Showtime (13.99 dolari pe luna).

Membrii PS Plus (59,99 USD pe an) pot obtine preturi reduse pentru unele dintre aceste pachete suplimentare si canale. De exemplu, pretul pentru Epix Hits scade la 2,99 USD pe luna (de la 3,99 USD), iar pachetul Español scade la 3,99 USD pe luna (de la 4,99 USD). De asemenea, abonamentul standalone Showtime scade la 8,99 dolari pe luna (de la 10.99 dolari), pachetul HBO si Cinemax se reduce la 19,99 dolari pe luna (de la 21,99 dolari), iar Fox Soccer Plus coboara pana la la 12,99 dolari pe luna (de la 14,99 dolari).

Asa cum am mentionat mai sus, PS Vue nu este doar pentru proprietarii PlayStation. Pe langa PlayStation 3 si 4, PS Vue accepta televizoare si tablete Amazon Fire, dispozitive Apple TV si iOS, televizoare Android si dispozitive mobile; Google Chromecast si toate browserele mobile populare. PS Vue suporta cinci fluxuri simultane, ceea ce reprezinta aproximativ media pentru aceasta categorie.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…