Probleme des intalnite ale dispozitivelor Nokia 6

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane au inceput sa isi indrepte din nou atentia spre Nokia, din momentul in care brandul a inceput sa scoata pe piata telefoane cu sistemul de operare Android. Unul dintre cele mai apreciate telefoane de la Nokia, este Nokia 6, care vine la un raport calitate – pret atractiv.

Cu toate acestea insa, la fel ca alte smarpthone-uri, si acest model poate surprine in mod neplacut utilizatorii, asa ca vom enumera cateva probleme comune ale dispozitivelor Nokia 6.

Probleme privind incarcarea

Unele dispozitive Nokia 6 nu se incarca, altele se incarca mai greu, iar utilizatorii cu siguranta sunt nemultumiti. Daca detineti un asemenea telefon, inainte de a opta pentru o inlocuire mufa incarcare Nokia, ideal ar fi sa verificati daca accesoriile se afla in stare perfecta de functionare. Sunt sanse ca acestea sa fie deteriorate, iar incarcarea sa se produca lent sau sa nu aiba loc din cauza acestora.

Daca accesoriile se afla in stare perfecta de functionare, atunci cel mai indicat ar fi sa mergeti cu dispozitivul in service, unde probabil va fi inlocuita mufa de incarcare a telefonului.

Problema de incalzire Nokia 6

Unele modele Nokia 6 se supraincalzesc in momentul utilizarii. Daca in timpul utilizarii telefonului tineti cont de anumite lucruri, puteti evita problemele de supraincalzire.

  1. Utilizarea unui smartphone sub soare determina scurgerea rapida a bateriei. De asemenea, duce la deteriorarea bateriei.
  2. Daca ati overclockat dispozitivul dvs., impingeti hardware-ul care tinde sa faca telefonul cald.
  3. Evitati utilizarea telefonului atunci cand bateria se incarca. Lucrati hardware-ul mai mult, ceea ce il face sa se incalzeasca. Redarea de jocuri, apelurile video etc. sunt sarcini consumatoare de energie. Astfel de sarcini scurgeti acumulatorul foarte rapid si incalziti telefonul.
  4. Unele aplicatii terta parte ar putea fi foarte daunatoare. Acestea pot consuma mai multa baterie si pot incalzi telefonul. Daca accesati Setari> Baterie> Utilizare setare baterie, veti putea vedea ce aplicatie consuma cea mai mare parte a bateriei. Puteti actualiza mai intai si, daca este necesar, dezinstalati aplicatia respectiva pentru a vedea daca problema incalzirii a incetat.

Cardul SD nu este detectat

Unii utilizatori de Nokia 6 se arata nemultumiti de faptul ca telefoanele lor nu recunosc cardurile de memorie. Iata ce puteti face pentru a depasi aceasta problema.

  • Opriti telefonul Nokia 6, scoateti cardul SD din slot si apoi reintroduceti-l inapoi.
  • Incercati sa utilizati cardul SD pe un dispozitiv diferit sau sa utilizati un cititor de carduri si verificati pe laptop sau computer pentru a vedea daca functioneaza acolo.
  • In timp ce va verificati cardul SD de pe computer sau de la laptop, il puteti formata. Nu uitati sa copiati mai intai datele de pe card pe laptop si apoi sa formatati cardul. Dupa ce formatati, puteti copia din nou datele de pe acesta. Incercati acum sa reintroduceti cardul SD pe telefonul mobil, acesta va functiona.

Probleme de luminozitate

Daca gasiti o problema de luminozitate pe telefonul dvs. Nokia 6, atunci problema apartine software-ului. Desi Nokia a abordat deja aceasta problema cu o actualizare, unii utilizatori iau ajutor pentru o aplicatie – Lux Auto Brightness. Acesta poate fi descarcat din Magazin Google Play. Aplicatia este foarte cool si ajuta la rezolvarea problemei luminozitatii.

0 Shares
You May Also Like