Doua modalitati de schimbare a lentilelor camerei foto

Doua modalitati de schimbare a lentilelor camerei foto

0 Shares
0
0
0

Daca aveti un telefon Galaxy S6 la care doriti sa schimbati lentilele camerei foto, va oferim doua modalitati prin care puteti face acest lucru:

1.    Indepartati capacul din spate, mai intai incalziti marginile pentru ca adezivul cu care este prins sa se dezlipeasca mai usor. Introduceti o pana de chitara si apoi pe marginile capacului cu aceasta pana incercati usor sa indepartati capacul lui S6.

Apoi indepartati si ecranul, tot prin incalzirea marginilor, prin aplicarea unei ventuze pe ecran si o pana de chitara sub o margine a ecranului pentru a indeparta adezivul de sub touchscreen.

Indepartati suportul pentru cartela SIM, apasati pe telefon si scoateti rama din mijloc. Apoi indepartati si inlocuiti lentilele camerei foto. Se scot lentilele cu mare grija si se inlocuiesc, apoi camera foto se pune la locul ei perfect.

2.    Se indeparteaza doar capacul din spate, se trage in sus de lentilele camerei dintr-un colt, fara a deteriora vreo alta piesa, si se inlocuiesc lentilele.

Sunt doua modalitati, prima care necesita indepartarea capacului din spate si a ramei ecranului, in timp ce a doua necesita doar indepartarea capacului din spate. Atentie ca primul procedeu poate deteriora ecranul, in timp ce al doilea poate provoca zgarieturi.

Ca si accesorii telefoane, lentilele camerei foto sunt importante si se pot monta pe orice telefon. Se pot obtine trei moduri de fotografiere Fish Eye, Wide Angle si Macro.

Pentru pasionatii de fotografiere, este nevoie aceasta procedura de inlocuire a lentilelor camerei foto, pentru a pastra amintiri deosebite, pentru cadre largi si in acelasi timp pentru detalii. Cu Fish Eye puteti capta imagini de ansamblu de la o distanta mai mica si puteti obtine efecte speciale. Cu Wide Angle si Macro, focalizarea va crea detalierea pozelor.

Nu ar trebui sa stati pe ganduri daca doriti fotografii realizate de telefonul dumneavoastra mobil, si sa achizitionati imediat lentilele cele mai bune, sa inlocuiti asa cum am specificat mai sus lentilele obisnuite ale camerei foto, ca exemplu de la Galaxy S6, dar in mod asemanator pentru orice smartphone, cu mare atentie pentru a nu deteriora alte piese ale telefonului.

Apoi puteti testa cu incredere lentilele noi si puteti aprecia calitatea pozelor care nu se pot compara cu cele obtinute fara a avea lentile de calitate. Un fotograf profesionist, ca si cunoscator al domeniului, va poate consilia in privinta lentilelor camerelor foto, pentru a va convinge ca doar asa si o camera foto a unui simplu telefon, care in mod obisnuit il folositi pentru a vorbi, poate deveni performanta ca si un aparat foto.

De fapt, din ce in ce mai mult, smartphone-urile din ziua de astazi sunt folosite ca aparate foto, pentru ca telefonul este indispensabil, pentru ca ne place sa suprindem momentele placute, sau sa fotografiem pentru a stoca date, ca de exemplu un program de lucru al unei institutii, deci camera foto combina utilul cu placutul.

Trebuie sa va ocupati de calitatea fotografiilor si primul pas este cel legat de inlocuirea lentilelor acestor telefoane.

0 Shares
You May Also Like