Daca vrei sa iti cumperi o folie sticla Sony iti recomandam sa dai click pe link si sa citesti in paralel articolele de pe internet cu recomandari de folii si huse pentru a alege modelul dorit.
Concluzia este ca alegerea cele mai bune huse pentru telefon poate sa fie o cautare lunga insa merita sa gasesti inca de la bun inceput husa potrivita pentru nevoile tale si care sa iti asigure protectia corecta si corespunzatoare telefonului tau astfel incat sa il ai alaturi de tine pentru o perioada cat mai lunga de timp.
Tine minte ca o folie de protectie pentru ecran va fi amplasata in partea de sus a ecranului chiar daca ea acopera ecranul de la o margine la alta. Ea nu va inconjura telefonul asa cum se intampla in cazul unei huse. Daca telefonul cade pe colt ecranul si protectorii se vor sparte si asa cum arata expertii acesta este cel mai frecvent accident prin care trec telefoanele si este bine sa iti cumperi si o husa pentru a proteja marginile telefonului si spatele de accidentele nedorite.
Cele patru colturi ale telefonului tau sunt cele mai vulnerabile parti ale dispozitivului. Doar pentru ca folia pentru ecran pare solida asta nu inseamna ca ecranul va fi protejat. Ecranul real este etans pe corpul telefonului si cand are loc un impact in zonele fara ecran este foarte posibil sa display-ul sa se deterioreze ceea ce ne intoarce din nou la husa pentru telefon si la recomandarea de a cumpara doar folii de protectie de cea mai buna calitate.
Foliile iti protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor zilnice si a caderilor cu fata in jos. Un protector de sticla temperata se va sparge dar ecranul va ramane intact in momentul in care telefonul va cadea cu fata in jos. Mai important, acea bucata de sticla foarte ieftina va pastra ecranul in siguranta protejat de cheile pe care le ai in buzunare, de bricheta si de alte astfel de obiecte metalice care iti pot distruge telefonul.
Fie ca iti cumperi o folie din sticla temperata sau plastic, retine faptul ca foliile nu sunt inlocuitori pentru husele de telefon din motivele anterior mentionate.
Chiar si ecranele Gorilla Glass au nevoie de folii de protectie si de huse pentru telefon, Gorilla Glass este un strat dur care are ca scop protejarea ecranului de smartphone cat mai bine in absenta unei folii. Sunt persoane pentru care Gorilla Glass este o protectie suficienta si care nu isi mai cumpara folii de protectie si nici huse de telefon ceea ce este gresit. Cea mai comuna idee a lor este ca Gorilla Glass este suficient de puternica pentru a putea acoperi tot necesarul de protectie insa in realitate lucrurile nu stau la fel. Este adevarat ca nici husa si nici folia nu sunt chiar confortabile, desi folia nici macar nu o simti doar o stii acolo. Din punct de vedere estetic husele si foliile sunt vizibile si mai ales husele vor strica designul telefonului. Folia insa este mai discreta si nu ai de ce sa iti faci griji in privinta ei. Tot ce trebuie este sa stii daca alegi estetica in fata sigurantei? Folosesti un protector pentru ecranul tau? Daca folosesti ce ai cumparat, plastic sau sticla?
1 comment
Foarte bun site-ul, multumesc pentru recomandare.
Comments are closed.