Carcasele pentru smartphone – un element de fashion indispensabil

Carcasele pentru smartphone – un element de fashion indispensabil

0 Shares
0
0
0

Carcasele pentru smartphone au inceput sa apara in show-uri de fashion si in prezentari ale revistelor de moda, cu design de la Marc Jacobs sau Harris Tweed.

In Septembrie, Vogue a facut anumite recomandari pentru “cele mai luxoase carcase pe care le poti cumpara”. Am ajuns astfel sa cumparam in ziua de astazi accesorii pentru device-urile mobile de la producatori majori din moda, asa cum ar fi Louis Vuitton sau Kate Spade.

Pentru multi utilizatori, telefonul in sine a devenit un accesoriu de moda, care spune ceva despre persoana care il foloseste. Este un alt motiv pentru care acest accesoriu, devine din ce in ce mai important pentru noi, cei care folosim telefoanele respective.

Alt motiv este faptul ca majoritatea utilizatorilor se plang de asemanarile dintre telefoane in ziua de azi. Privind dintr-un colt indepartat al unei camere, la masuta din mijloc pe care isi trag sufletul cateva telefoane mobile, nu prea mai poti distinge care este al tau si care al altcuiva.

Sunt doar bucati de plastic sau de sticla, albe sau negre, vazute de la aceasta distanta. De aceea, daca-ti personalizezi telefonul prin adaugarea unei carcase de protectie care sa se potriveasca cu stilul tau, care sa aiba culoarea care iti place tie cel mai mult, iti poti recunoaste device-ul aproape oriunde si in orice situatie.

Motorola a avut dreptate sa creada ca oamenii doresc sa-si customizeze telefoanele, dar aceasta companie nu a reusit sa inteleaga un lucru: oamenii vor sa-si customizeze telefoanele atata timp cat le au in posesie, adica tot timpul si nu doar imediat dupa cumparare.

Cu alte cuvinte, ne place sa ne personalizam telefoanele schimbandu-le carcasa asa cum ne schimbam de haine. Atunci cand cei de la New York Times au luat un interviu unor adolescenti cu privire la obiceiurile acestora de shopping, discutia revenea intotdeauna la iPhone 6, detinut de unul dintre acestia: “Atunci cand faci poze, lumea se uita la carcasa smartphone-ului tau”.

De aceea noul Droid Turbo de la Verizon este atat de interesant in ziua de astazi. Nu este un telefon cu un design foarte bun: nu e subtire, nu e subtil si nici foarte comfortabil. Are un logo foarte mare cu cuvantul “DROID” pe partea din spate.

Toate aceste lucruri nu pot insa schimba faptul ca Droid Turbo este o piesa tehnologica extraordinara si adevarul este ca succesul sau insuccesul acestui device, nu se va baza pe cat de bine poate sa arate cu carcasa scoasa, ci pe cate poate face cu carcasa montata.

De asemenea, ar putea sa aiba o importanta foarte mare si ce fel de carcase vor construi cei de la Verizon pentru acest device. Conceptia si productia unui smartphone este inca un proces foarte greu. Softul conteaza si el.

Durabilitatea conteaza din ce in ce mai mult. Performanta camerei la fel. Dar, in lumea in care traim azi, va conta foarte mult si cum arata telefonul nostru. Pentru a-l face “diferit”, pentru a-l face al nostru, trebuie sa-i cumparam un accesoriu care sa-l defineasca: o carcasa de protectie.

0 Shares
You May Also Like