De ce ramane negru ecranul telefonului Huawei P8 Lite?

De ce ramane negru ecranul telefonului Huawei P8 Lite?

0 Shares
0
0
0

Uneori ecranul lui Huawei P8 Lite ramane negru. Aceasta problema se poate intampla in multe conditii. Uneori, acest lucru se intampla imediat dupa ce Huawei P8 a cazut. In alte situatii, ecranul ramane intunecat dupa pornire, blocare sau standby.

Orice s-ar intampla, nu va faceti griji, exista diferite sfaturi pentru depanarea ecranului negru al lui Huawei P8, asa ca ar trebui sa le puneti in aplicare inainte de a merge cu telefonul in service pentru o eventuala inlocuire display Huawei P8 Lite, sau pentru orice alta reparatie a ecranului.

Vom descoperi mai intai care sunt lucrurile pe care trebuie sa le analizam daca ecranul Huawei P8 ramane negru. Vom descoperi fiecare dintre solutii pentru a remedia problema, asa ca haideti sa vedem despre ce este vorba.

Ledul Huawei P8 Lite este luminos atunci cand ecranul ramane negru?

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le analizam este mini-led-ul care se afla chiar deasupra ecranului. Intr-adevar, in cazul in care led-ul este rosu sau albastru cand ecranul Huawei P8 ramane negru, acesta arata ca telefonul este pornit. In acest caz, este posibil ca problema sa provina de pe ecran.

Telefonul este incarcat?

Se intampla adesea ca o descarcare profunda a bateriei sa impiedice aparitia momentului pentru Huawei P8. Asigurati-va ca Huawei P8 este suficient de incarcat lasandu-l conectat timp de cel putin 1,5 ore. Daca rezultatul este ca led-ul nu se aprinde si ecranul ramane negru, probabil ca problema poate proveni de la baterie.

Care sunt solutiile daca ecranul telefonului ramane negru?

Dupa ce verificati daca problema apare pe ecran, este posibil sa incercati urmatoarele trucuri pentru a debloca ecranul negru al telefonului dvs. Huawei P8 Lite. In cazul in care un truc nu este potrivit, puteti continua cu urmatorul.

Puneti telefonul la incarcat

Primul lucru de facut daca ecranul Huawei P8 ramane negru este incarcarea telefonului. Aceasta operatiune este necesara pentru toate manipularile urmatoare. Acest lucru va rezolva, de asemenea, posibila problema de descarcare profunda a bateriei telefonului.

Indepartati cartela SIM si cardul de memorie

Se intampla frecvent, fara explicatii ca, cartela SIM sau cardul SD sa intre in conflict cu Huawei P8 si sa cauzeaze un ecran negru. Una dintre solutiile pe care trebuie sa le incercati este sa scoateti cartela SIM si cardul SD, si sa reporniti telefonul. Daca functioneaza, inseamna ca exista un conflict cu cartela SIM sau SD.

Este deteriorat ecranul sau dispozitivul?

Daca ecranul Huawei P8 Lite ramane neagru dupa ce telefonul a suferit un impact scapat, dupa ce a fost scufundat in apa sau spart, ecranul poate fi deteriorat. In acest caz, niciuna dintre solutiile de mai jos nu va functiona. Va trebui sa mergeti cu dispozitivul in service pentru inlocuirea display-ului.

Asadar, in cazul in care ecranul telefonului ramane negru, dupa cum se poate vedea puteti incerca anumiti pasi pentru remedierea problemei. Daca telefonul insa este deteriorat, atunci in mod evident trebuie sa va duceti telefonul in service pentru o inlocuire display Huawei P8 Lite.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…