Cum se repara in service un telefon iPhone 6?

Cum se repara in service un telefon iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

Utilizatorii iPhone 6 se pot confrunta cu probleme cand iPhone-ul scapa accidental pe jos. Este un gadget de ultima generatie, dar nu este foarte rezistent pe cat si-ar dori utilizatorii sai. Display iPhone 6 la un soc mecanic mai puternic se poate sparge.

Pentru a schimba un display pentru iPhone 6, se recomanda sa apelati la service-urile autorizate existente din ce in ce mai mult pe piata telefoniei mobile, unde beneficiati de echipe de profesionisti si de garantie. In cazul in care apar probleme la display, puteti in primul rand sa contactati telefonic service-urile respective.

Preturile variaza in functie de gravitatea defectiunii respective. In service-uri se pot repara iPhone-urile, adica pot sa fie foarte multe cazuri, ca de exemplu, inlocuirea bateriei, sau defectiuni cu ecranul sau bateria. Daca doar sticla de la iPhone 6 s-a spart, atunci se va inlocui display-ul cu unul original si complet functional.

Exista si solutii avantajoase pentru refacerea display-uui, mai ales ca acest display iPhone 6 este ca un ansamblu in care sticla si celelalte componente nu se pot separa. Dar in service-urile autorizate, la o temperatura controlata, se desprinde sticla sparta cu grija si fara sa fie afectat touchscreen-ul sau display-ul.

Ansamblul sta pe o rama de plastic, care nu se mai poate folosi si trebuie inlocuita. De asemenea, trebuie inlocuita folia de polarizare care este intre sticla si touchscreen. Daca este afectat backlight-ul, atunci trebuie inlocuit cu altul nou. Geamul nou se aplica cu un adezic optic, numit OCA, care este solid la temperatura si presiunea controlate.

Daca display-ul iPhone 6 este spart si nefunctional, se recomanda varianta de inlocuire completa a ansamblului. Se poate achizitiona de catre service-ul respectiv un display iPhone 6 echivalent, cu garantia calitatii, sau unul original Apple, fiind practic de la componentele originale demontate de pe telefoanele cu probleme, ca de exemplu daca au placi de baza defecte sau sunt blocate.

In primul rand, va puteti gandi la aspectul pe care il are un display zgariat sau spart. Un aspect neglijent poate duce la defectarea iPhone-ului 6 mai rapid, deci posesorul unei astfel de bijuterii de smartphone trebuie sa acorde mare atentie si sa nu fie pus in situatia de a implica timp si costuri pentru reparatii care nu ar fi fost necesare, in cazul in care ar fi fost mai grijuliu.

Majoritatea service-urilor autorizate ofera servicii profesioniste de inlocuire a display-ului. In timp relativ scurt, un display nou poate fi montat, iar in cazuri de reparatii se aplica procedee si tehnici care sunt compatibile cu producatorul.

Un display nou trebuie sa se potriveasca perfect. Se poate face o programare online la un service de acest gen si iPhone 6 se va repara in timp record. Specialistii vor lua contactul cu posesorul de iPhone 6 telefonic si vor confirma programarea si vor stabili toate detaliile.

In concluzie, nu incercati sa reparati singuri un display de iPhone 6, apelati cu incredere la serviciile profesioniste oferite de specialisti pentru a avea un produs reparat functional si garantia lucrarilor efectuate de catre acestia.

0 Shares
You May Also Like