Tipuri de huse pentru orice telefon

Tipuri de huse pentru orice telefon

0 Shares
0
0
0

Husele de telefon au fost concepute cu rolul de a-l proteja pe acest, de unii factori externi, cum ar fi apa sau praful. Se stie ca apa este cel mai mare “dusman” al telefonului mobil, deoarece odata patrunsa in acesta, il poate deteriora sau chiar strica. Acesta este doar unul dintre motivele, pentru care se crede ca un telefon mobil ar trebui protejat, cu ajutorul unei huse.

Husele HuseCool se aleg, insa in functie de telefonul pe care il detinem, ele fiind create pentru absolut toate tipurile de telefoane. De exemplu, daca un smartphone dispune de mai multe functii care sunt accesate de niste butoane de pe marginea lui, atunci exista huse special create pentru acesta, care permit cu usurinta accesarea acelor butoane.

Husele de telefon sunt create din materiale precum fibra, metal, piele, plastic, polietilena, sticla, silicon, din material textil sau chiar din carton.

Husele de telefon realizate din fibra sunt foarte rezistente si dau o nota de eleganta oricarui tip de telefon, pe care sunt atasate. Ele sunt rezistente la impacturile cu solul si la zgarieturi.

Husele din metal sunt la fel de rezistente ca si cele create din fibra. Ele ofera o maxima protectie telefonului, impotriva elementelor care il pot deteriora, cum ar fi apa, dar si impotriva cazaturilor sau loviturilor.

Cele create din piele sunt considerate un accesoriu foarte la moda in zilele noastre si sunt preferate intre oamenii de toate varstele, acestea dand un tonus oricarui telefon mobil pentru care sunt folosite. Acest tip de huse de telefon nu sunt, insa, foarte rezistente la cazaturi sau lovituri.

Despre husele de telefon create din plastic se poate spune, in general ca sunt cele mai folosite huse din zilele noastre. Recomand o husa pentru Samsung Galaxy S6. Acestea confera telefonului mobil o rezistenta mai mare la impacturi sau lovituri, insa zgarieturile de pe acestea sunt vizibile.

Husele de telefon create din silicon sunt tipul de huse “bune la orice”. Acestea ofera telefonului mobil o maxima siguranta, atat impotriva factorilor daunatori cum ar fi praful, dar au si o rezistenta mare la cazaturi sau lovituri, deoarece siliconul din care sunt create au rolul de a atenua impactul.

In cazul huselor de telefon create din sticla, nu putem spune decat ca sunt folosite de oameni carora, nu le pasa prea mult de pastrarea in conditii optime a telefonului lor, ci sunt ingrijorati doar de estetica acestora. Acest tip de huse nu sunt rezistente la nimic. Se pot sparge usor , atunci cand sunt expuse impacturilor sau a loviturilor.

Toate cele prezentate mai sus, nu sunt decat, cateva din materialele din care se fabrica husele pentru telefoane, dar aceste materiale, reprezinta totodata si cea mai importanta parte dintre ele, deoarece husele din materialele prezentate mai sus, sunt cele mai folosite in randul posesorilor de telefoane mobile.

0 Shares
You May Also Like