iPhone 6 are o camera excelenta

iPhone 6 are o camera excelenta

0 Shares
0
0
0

iPhone 6 aduce functionalitati noi, fata de smartphone-urile din gamele precedente ale celor de la Apple. Una dintre cele mai importante, este functia de phase-detection a camerei foto (detectie de faza), iar asta inseamna ca senzorul foto poate focaliza mai repede si mai precis. Cauti service iPhone Bucuresti? Intra pe ServiceGsm.ro.

O alta functionalitate foarte importanta este cipul NFC care poate fi folosit pentru plati online, cu doar o singura atingere (folosind Apple Pay) sau folosirea mai multor aplicatii din Health Kit (cele de fitness), care pot sa foloseasca in paralel si coprocesorul M8.

Daca iti achizitionezi acest device in Romania, nu trebuie sa-ti pui sperante prea mari in Apple Pay. Acesta functioneaza mult mai bine in tarile in care Apple are o prezenta mai solida.

Camera foto.

Bineinteles, astazi vorbim deja de iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dar camera de pe iPhone 6 la momentul lansarii, era una dintre cele mai bune de pe smartphone, poate chiar cea mai buna.

Nu am putea spune ca este chiar un senzor “revolutionar” asa cum afirma chiar cei de la Apple, dar este in orice caz un senzor foarte bun. Focalizarea se face extrem de repede si foarte precis, spre deosebire de unele device-uri ale HTC sau Samsung, unde se poate observa o anumita latenta, atunci cand focalizam.

Camera foto de pe iPhone 6 poate inregistra la rezolutii full HD si 60 de cadre pe secunda, dar are si un mod “slow motion” de 240 fps (cadre pe secunda), la o rezolutie mai mica – HD. Cu aceast mod slow motion puteti realiza video-clipuri de tip “timelapse”. In afara de hardware-ul nou, camera foto mai beneficiaza si de o aplicatie de administrare a pozelor cu mult imbunatatita, care prezinta acum dotari diversificate si complexe, permitand editarea pozelor inainte de publicare.

Senzorul in sine, are tot marimea de 8 megapixeli, cei de la Apple considerand ca nu este nevoie de mai mult, pentru o calitate buna a imaginii. Rezolutia reala a acestor 8 megapixeli este de 3264×2448 pixeli, adica aproape exact rezolutia Ultra HD sau 4K. Pentru un telefon, intr-adevar acesta este un senzor exceptional. Nu va asteptati insa ca poate face poze ca un DSLR.

Desi calitatea este una foarte buna, senzorul este destul de mic si nu va avea performantele unei camere foto dedicate. Majoritatea dintre noi insa, vom fi hiper-multumiti cu rezultatele acestui smartphone, in mediul foto-video.

Pozele efectuate noaptea nu sunt cele mai reusite, aparand zgomotul de imagine si lipsa detaliilor, dar acest lucru poate fi observat la toate flagship-urile, nu numai la modelul celor de la Apple. Cu toate astea, pozele efectuate noaptea cu acest model, vor arata mult mai bine decat cele ale concurentei. In concluzie, daca vrei un telefon care sa fie unul dintre cele mai bune pe partea foto, putem recomanda cu incredere acest model.

Calitatea constructiei este si ea desavarsita, materialele folosite fiind unele premium, iar design-ul este unul placut, modern. iPhone 6 este o alegere potrivita pentru tine, tinand cont si de faptul ca preturile au mai scazut (o data cu lansarea iPhone 7).

0 Shares
You May Also Like