5 motive pentru care iPhone 7 a fost unul dintre cele mai apreciate telefoane

5 motive pentru care iPhone 7 a fost unul dintre cele mai apreciate telefoane

0 Shares
0
0
0

Dispozitivele iPhone au cunoscut numeroase modificari de-a lungul timpului, iar iPhone 7 este unul dintre cele mai apreciate modele de pana acum. O dovada a acestui fapt este ca inca se mai gaseste in magazine display iPhone 7 de inlocuit, pentru situatiile in care acesta este spart sau stricat. In mod normal, pentru telefoanele care nu au cerere pe piata, componentele dispar in primii ani de la aparitie.

Iti prezentam 5 motive pentru care iPhone 7 este inca unul dintre cele mai apreciate telefoane.

Dimensiunea bateriei a crescut

Apple a eliminat din schema bateria de pe iPhone 6 si iPhone 6S in favoarea introducerii bateriilor Taptic, care alimenteaza in mod mai efficient 3D Touch-ul. Din acest motiv insa a fost nevoie sa fie eliminat jack-ul pentru casti deoarece tipul acesta de baterii este mai mare decat cele anterioare

Noua baterie a permis o autonomie cu 2 ore mai mare. iOS 10 si noul chip A10 Fusion promiteau, de asemenea, sa livreze unele imbunatatiri ale eficientei, economisind si mai multa putere totodata.

Camera foto

In timp ce camera este dotata cu un senzor de 12MP, noua deschidere F / 1.8 mai larga inseamna ca iPhone 7 poate face fotografii mai luminoase, deoarece senzorul mai mare permite o mai mare luminozitate. Printre cele mai mari imbunatatiri la acest capitol se numara o redare mai buna a culorilor, stabilizarea optica a imaginii si o viteza mai mare de fotografiere.

Ceea ce este deosebit de interesant este procesorul semnalului de imagine AI, care poate detecta obiecte si scene dintr-o imagine si poate regla corespunzator setarile camerei.

Rezistenta la apa IP67

iPhone 7 este un dispozitiv rezistent la apa, insa nu la apa sarata. Nu lua telefonul la mare pentru fotografii subacvatice pentru ca acest lucru il va distruge. Apa sarata corodeaza elementele care protejeaza componentele vitale ale telefonului.

IPhone 7 poate rezista la submersie in apa pana la 1 metru timp de 30 de minute. De asemenea, clasificarea IP67 inseamna “protectie impotriva contactului cu praful daunator”.

Optiuni superioare de stocare

Optiunea de stocare de baza s-a dublat la 32 GB. Camera implica fisiere mai mari, iar procesorul grafic implica jocuri care ocupa mult spatiu. Astfel, stocarea standard anterioara, de 16 GB, nu ar fi putut face fata solicitarilor.  In plus, toate aplicatiile au nevoie de update-uri, inclusiv sistemul iOS, iar utilizatorii modelelor anterioare se plangeau de dimensiunea mica a spatiului de stocare.

Gaming

Noul procesor grafic permite rularea mai multor jocuri cu cerinte de sistem mai mari. In plus, procesorul permite analizarea si prelucrarea informatiilor in timp mai scurt, eliminand clasicul lag si freeze screen care apare in mod normal pe telefoane, atunci cand sunt rulate jocuri solicitante. Daca obisnuiesti sa te joci pe telefon, mentionam ca bateria se va consuma mai rapid, chiar daca este mai puternica.

Acestea sunt cele 5 motive pentru care iPhone 7 a fost atat de apreciat. Singurul inconvenient semnalat de utilizatori este faptul ca dispozitivul nu are jack pentru casti ceea ce inseamna ca necesita casti wireless.

 

0 Shares
You May Also Like