Probleme potentiale pentru iPhone 6s

Probleme potentiale pentru iPhone 6s

0 Shares
0
0
0

Desi au o oarecare vechime pe piata, dispozitivele iPhone 6s, sunt inca la mare cautare in randul celor care isi doresc dispozitive cu specificatii tehnice bune, dar care nu isi permit cele mai noi modele iPhone.

Dispozitivele iPhone 6s, de regula functioneaza foarte bine, iar daca sunt protejate cu o folie pentru display si sunt pastrate intr-o husa, sansele ca durata lor de viata sa fie una indelungata cresc considerabil, pentru ca astfel si in cazul unei cazaturi a telefonului nu va fi necesara o inlocuire display iPhone 6s.

O inlocuire display iPhone 6s este insa necesara daca telefonul este scapat pe jos, si se crapa ecranul. O asemenea reparatie poate fi efectuata intr-un service gsm. Tot in service pot ajunge si dispozitivele iPhone 6s care intampina alte probleme, precum urmatoarele:

Durata de viata a bateriei este slaba

Multi oameni au descoperit ca durata de viata a bateriei iPhone 6S este dezamagitoare. Este o plangere obisnuita cu privire la smartphone-uri, dar ar putea exista un motiv pentru care viata slaba a bateriei afecteaza mai multi proprietari de iPhone 6S decat altii. Exista o problema destul de importanta online despre faptul ca exista doua variante posibile ale cipului A9, una construita de TSMC si una construita de Samsung. Potrivit unora, cipul Samsung ar putea duce la o durata de viata mai mica cu o ora a bateriei.

Pentru a remedia aceasta problema, aruncati o privire in Setari> General> Utilizare> Utilizare baterie pentru a vedea ce aplicatii va scad puterea. Puteti, de asemenea, sa activati Modul de consum redus, care va dezactiva unele functii de scurgere a bateriei, cum ar fi „Hey Siri”, actualizarea aplicatiei de fundal si efectele vizuale. Daca urmati acesti pasi iar problema persista, atunci cel mai probabil veti duce dispozitivul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa afle daca este necesara inlocuirea bateriei iPhone.

Butonul de identificare ID Home este fierbinte

Cateva rapoarte au aparut care afirma ca butonul Home de pe iPhone 6S devine extrem de fierbinte. Oamenii au descoperit ca senzorul Touch ID este incorect la cald la atingere, desi restul dispozitivului nu pare a fi neobisnuit de cald si, in unele cazuri, inceteaza sa functioneze, astfel incat ecranul nu va prinde viata atunci cand este apasat. Acest lucru pare sa se intample cel mai adesea imediat dupa incarcare, dar se poate intampla in alte momente.

Cum se remediaza aceasta problema:

Majoritatea oamenilor raporteaza ca tinand apasat butonul Home si butonul Sleep / Wake impreuna timp de zece secunde, pana cand veti vedea sigla Apple, va rezolva temporar problema, dar poate reveni. S-ar putea sa doriti sa utilizati ceva pentru a va proteja degetul sau degetul mare inainte de a tine apasat butonul Home.

Daca ramane fara raspuns atunci cand apasati butonul Home si butonul Sleep / Wake, puteti incerca sa il raciti mai intai. Deconectati-l de la incarcator, daca este conectat si lasati-l intr-un mediu rece pentru o perioada. In cazul in care problema persista, atunci va fi de-asemenea necesar sa trimiteti telefonul intr-un service gsm pentru remedierea problemei.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…