Deodorante roll-on: caracteristici, tipuri, alegere si aplicare

Deodorante roll-on: caracteristici, tipuri, alegere si aplicare

0 Shares
0
0
0

Transpiratia este un proces complet natural al activitatii vitale a oricarui organism, dar poate strica starea de spirit a oricarei persoane in cel mai critic moment.

Acesta este motivul pentru care antiperspirantele sub forma de spray-uri si creme, stick-uri sau roll-on-uri sunt atat de populare in randul oamenilor obisnuiti. Una dintre cele mai populare optiuni de pe aceasta lista este deodorantul roll-on.

Ce este un roll-on?

Deodorantele roll-on au aparut pentru prima data in urma cu aproape 70 de ani si au fost create prin analogie cu un pix obisnuit: au si ele o bila de plastic care, in timp ce se roteste, este capabila sa distribuie uniform compozitia existenta pe pielea curata.

Alcoolul si substante precum parabenii sunt adesea componente ale unor astfel de produse. uneori, puteti gasi saruri de aluminiu periculoase in lista de ingrediente, prin urmare, ar trebui sa luati in considerare serios achizitionarea acestei game populare.

Deodorantul roll-on este unul dintre cele mai populare produse antiperspirante din prezent. Textura vascoasa si destul de densa a antiperspirantelor cu aplicatori invaluie in mod fiabil zona dorita a pielii si este garantata pentru a distruge toti microbii neplacuti, deoarece acestia sunt de obicei sursa “mirosurilor” neplacute.

Avantajele acestuia

Principalul avantaj al deodorantelor roll-on este ca, atunci cand le folositi, nu veti simti un miros puternic sau sufocant. Un spray, de exemplu, creeaza un mic nor de picaturi in aer in timp ce lucrati, iar mirosul sau poate parea neplacut pentru unii. Pentru persoanele predispuse la alergii, un astfel de remediu nu este, evident, potrivit.

De asemenea, aerosolii nu trebuie utilizati in prezenta unui copil si nu sunt recomandati pentru utilizare de catre mamele care alapteaza. Dar mirosul bland al deodorantului roll-on se va localiza doar la subrat si nu va provoca disconfort pentru tine si pentru cei din jur.

Deodorantele roll-on moderne sunt fabricate in sticle foarte convenabile si nu cele mai mari in volum. Acestea sunt disponibile in sticla si plastic. Instrumentul este destul de economic datorita metodei punctuale de aplicare pe piele. Instrumentul cu role are si alte avantaje semnificative:

  • combate cauzele parfumurilor nu dintre cele mai placute, formand o pelicula invizibila pe piele si impiedicand transpiratia abundenta;
  • dureaza suficient de mult – pana la 12 ore.

Comparatie cu alte tipuri

Deodorantele roll-on au un alt avantaj distinct. Nu este un volum foarte mare, ceea ce va permite sa pastrati produsul in permanenta in apropiere si chiar, daca este necesar, sa il transportati cu dvs. intr-o geanta mica. In acelasi timp, produsele roll-on vor fi inferioare aerosolilor moderni in ceea ce priveste rata de absorbtie: daca produsul este pulverizat, acesta se poate usca in axila aproape instantaneu, dar un produs cu un aplicator sub forma de rola va face sa asteptati cateva minute pentru a proteja hainele de urme, iar acest lucru nu este foarte convenabil pentru persoanele ocupate.

Marci de top

In zilele noastre exista o gama larga de produse care pot proteja impotriva transpiratiei, in special cele destinate femeilor.

In acelasi timp, fiecare producator garanteaza ca numai antiperspirantul sau va oferi cea mai lunga protectie impotriva transpiratiei si a mirosului, precum si o prospetime incredibila si o senzatie de confort complet pe tot parcursul zilei, recomandarea noastra este Apaxil antiperspirant.

De ce transpiram?

Hiperhidroza (hi-pur-hi-DROE-sis) este transpiratia excesiva care nu este intotdeauna legata de caldura sau exercitii fizice. Este posibil sa transpirati atat de mult incat sa va inmuie prin haine sau sa va picure de pe maini. Transpiratia abundenta va poate perturba ziua si poate provoca anxietate sociala si jena.

Tratamentul hiperhidrozei ajuta de obicei. Adesea incepe cu antiperspirante. Daca acestea nu ajuta, poate fi necesar sa incercati diferite medicamente si terapii. In cazurile severe, medicul dumneavoastra va poate sugera o interventie chirurgicala pentru a indeparta glandele sudoripare sau pentru a deconecta nervii legati de producerea prea multa transpiratie.

Principalul simptom al hiperhidrozei este transpiratia abundenta. Acest lucru depaseste transpiratia de la a fi intr-un mediu fierbinte, de a face miscare sau de a va simti anxioasa sau stresata. Tipul de hiperhidroza care afecteaza de obicei mainile, picioarele, axile sau fata provoaca cel putin un episod pe saptamana cand esti treaz. Iar transpiratia are loc de obicei pe ambele parti ale corpului.

Uneori, transpiratia excesiva este un semn al unei afectiuni grave. Solicitati imediat asistenta medicala daca aveti transpiratii puternice cu ameteli, dureri in piept, gat, maxilar, brate, umeri sau gat sau piele rece si puls rapid.

Consultati medicul dumneavoastra daca:

  • Transpiratia iti perturba rutina zilnica
  • Transpiratia provoaca suferinta emotionala sau retragere sociala
  • Incepi brusc sa transpiri mai mult decat de obicei
  • Experimentati transpiratii nocturne fara niciun motiv aparent

Transpiratia este mecanismul corpului de a se raci. Sistemul nervos declanseaza automat glandele sudoripare atunci cand temperatura corpului creste. Transpiratia apare si, mai ales pe palme, cand esti nervos.

0 Shares
You May Also Like