Care este cea mai buna placa pentru indreptat parul?

Care este cea mai buna placa pentru indreptat parul?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta pentru intrebarea “care este cea mai buna placa pentru indreptat parul?”, cele mai multe doamne sau domnisoare iti vor raspunde ca placa pe care o au ele acasa este cea mai buna.

Ei bine, cea mai buna placa de par este fara doar si poate acea placa pe care o folosesc doamnele si domnisoarele, si care le permite sa obtina un look de salon chiar la ele acasa.

Placa pentru indreptat parul foloseste placi incalzite pentru a putea sa indrepte parul, astfel ca orice smoc de par cret sau orice suvita de par neascultatoare pot deveni o suvita dreapta si stralucitoare de par, folosind o placa buna de intins parul.

Referitor la aceste placi, trebuie mentionat faptul ca toate pot sa indrepte parul, insa cu siguranta cele mai bune placi pentru indreptat parul sunt acele placi care folosesc cele mai noi si cele mai sofisticate tehnologii.

De ce sunt acele placi foarte sofisticate si foarte bune? Datorita faptului ca ele pot sa indrepte parul intr-un mod foarte eficient si foarte sanatos, astfel incat racacina firelor de par sa nu fie afectata in nici un fel.

Referitor la aceste placi sofisticate si performante de intins parul trebuie sa mentionam faptul ca au preturi destul de piperate, insa cu siguranta ele isi merita banii.

Chiar daca sunt mai scumpe decat placile oarecare de intins parul, acestea sunt ideale pentru ca fac o treaba minunata, iar rezultatele sunt cele dorite. In schimb, alegerea unei placi nepotrivite pentru indreptatul parului, va oferi rezultate nesatisfacatoare, si va putea duce la deteriorarea firelor de par.

Ei bine, dar dat fiind faptul ca placile pentru intins parul se aseamana foarte mult intre ele, cu siguranta trebuie sa existe cateva criterii de diferentiere a acestora.

Asadar, calitatea unei placi de intins parul este oferita in primul rand de materialul din care acestea au fost fabricate, astfel ca se gasesc placi de indreptat parul din ceramica, titan, turmalina, sau din combinatia a doua dintre aceste materiale.

Placile de intins parul din ceramica, sustin o temperatura ridicata si distributia egala a temperaturii, motiv pentru care ofera un par stralucitor si cu deteriorari minime.

Aici este important de mentionat faptul ca placile din ceramica solida sunt mult mai scumpe decat cele care sunt prevazute doar cu invelis ceramic, insa sunt si mai rezistente la ciobire, si nici nu deterioreaza foarte tare firul de par. Aceste placi sunt ideale pentru toate tipurile de par.

Placile din titan ofera o caldura constanta si ridicata, si sunt recomandate pentru parul cu fir gros si sanatos, care se indreapta dificil. In cazul firelor de par subtiri, este recomandata utilizarea acestor placi de indreptat parul din titan la o temperatura foarte scazuta.

Placile de indreptat parul cu turmalina sunt ideale pentru parul aspru, dat fiind faptul ca turmalina reduce frecarea in timpul indreptarii, astfel incat sa rezulte suvite netede si foarte frumoase. Acestea sunt fara doar si poate cele mai ieftine placi pentru indreptat parul.

Pentru a alege o placa de par, trebuie tinut cont si de dimensiunea parului, astfel ca pentru parul lung sau gros ar fi ideala o placa lata de 3-4 cm, in timp ce pentru parul scurt sau cu firul subtire ar fi ideala o placa mai ingusta, de doar 2.5 cm.

0 Shares
You May Also Like