De ce nu este privit videochatul cu ochi buni in Romania?

De ce nu este privit videochatul cu ochi buni in Romania?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre videochat, cu siguranta foarte multa lume nu are o parere foarte buna despre aceasta activitate, pe care o considera a fi ilegala, si pe care de cele mai multe ori o asociaza cu prostitutia (cea mai veche meserie din lume).

Ei bine, aici este important de mentionat faptul ca lumea care crede astfel de lucruri despre aceasta industrie, vorbeste in necunostinta de cauza, dat fiind faptul ca videochatul este legal in Romania inca din anul 2003.

Intr-adevar au fost cazuri care s-au aratat si la televizor, in care au fost efectuate anumite deschinderi la fel si fel de studiouri de videochat, insa acolo s-a intervenit pentru neplata taxelor si a impozitelor catre stat.

Trebuie insa sa mentionam faptul ca exista si multe studiouri videochat in Romania, care functioneaza legal, care isi platesc toate taxele si datoriile catre stat la timp, asa ca aceste studiouri functioneaza fara nici o problema.

Toate fetele care isi doresc un loc de munca in cadrul unui asemenea studio videochat, pot sa caute pe site-urile de specialitate cu anunturi pentru locuri de munca, angajari videochat Bucuresti, si cu siguranta vor avea sansa de a candida pentru un job ca model videochat.

Ei bine, referitor la fetele care vor fi acceptate si vor lucra in cadrul unui asemenea studio, trebuie mentionat faptul ca acestea vor avea o multime de avantaje.

In primul rand, vor avea un loc de munca perfect legal, vor avea platite contributiile catre stat, vor avea deasemenea platita asigurare medicala, si vor beneficia si de alte facilitati, printre care sedinte foto gratuite, machiaje gratuite, etc.

Fetele care vor lucra in cadrul unui asemenea studio, vor avea un salariu foarte mare in comparatie cu alte fete care vor lucra intr-un alt domeniu de activitate.

Referitor la salariul fetelor care lucreaza in domeniul videochatului, trebuie facuta precizarea ca acesta este mare, insa fetele trebuie sa munceasca pentru fiecare banut pe care il primesc.

Fetele vor putea alege daca isi doresc sa faca videochat adult sau videochat nonadult, iar in functie de acest aspect vor putea sa castige mai multi sau mai putini bani. Cu siguranta fetele care fac videochat adult castiga mai multi bani decat fetele care fac videochat nonadult.

Asadar, dupa cum se poate observa, videochatul este o activitate legala in Romania din toate punctele de vedere, asa ca fetele care lucreaza in cadrul unui studio de videochat au un loc de munca normal, si castiga foarte multi bani din munca prestata.

Faptul ca ele isi pot alege ramura de videochat pe care sa o practice, faptul ca pot sa aleaga daca sa lucreze full time sau part time, sau faptul ca beneficiaza de sedinte foto gratuite sau de machiaje gratuite, reprezinta doar cateva dintre avantajele unui asemenea loc de munca.

Una peste alta insa, nu conteaza parerea oamenilor, asa ca fetele care isi doresc o cariera in acest domeniu de activitate, pot aplica oricand cu incredere pentru un job ca model videochat, pentru ca au doar de castigat.

0 Shares
1 comment
  1. Eu nu consider ca videochatul mai este privit drept ceva interzis sau imoral. Vremurile s-au schimbat. Este 100% legal sa lucrezi ca model de videochat si din moment ce tara noastra este fruntasa in acest domeniu, cred ca tot mai multi oameni au inteles ca este un job ca oricare altul. Bineinteles, diferenta se vede in castigurile fabuloase.

Comments are closed.

You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…