Unde se pot intalni containerele de locuit?

Unde se pot intalni containerele de locuit?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta exista foarte multi cetateni romani care au fost plecati la munca in strainatate, si au muncit pe camp, in domeniul agriculturii.

Cei care au fost plecati printre straini si au lucrat in acest domeniu de activitate, mai mult ca sigur nu au fost cazati pe la pensiuni sau hoteluri, ci au fost cazati in containere de locuit.

Containerele de locuit se pare ca sunt din ce in ce mai apreciate si in Romania, astfel ca exista o multime de agricultori care apeleaza la aceste containere de locuit, pentru a-si caza angajatii de sezon.

Ei bine, despre aceste containere de locuit trebuie sa mentionam faptul ca nu sunt containere simple, cum crede toata lumea care nu a vazut pana acum un asemenea container. Atunci cand spunem despre containere de locuit ne referim la containere pur si simplu speciale.

De ce sunt aceste containere speciale? Ei bine, ele sunt atat de speciale deoarece se pot compartimenta in functie de destinatia incaperilor. Aceste containere de locuit pot fi impartite la fel ca si o casa, astfel ca se poate amenaja o bucatarie, un grup sanitar sau un dormitor, in functie de preferintele solicitantului.

Un asemenea container de locuit este prevazut la fel ca si o casa normala cu o usa, care poate sa fie proiectata fie in centrul unei laterale, fie pe una din 3 pozitii pe lungime. In proiectul standard insa, incinta se construieste cu doua ferestre termopan.

Aceste containere pentru locuit au si destul de multe avantaje, iar unul dintre cele mai mari avantaje ale lor este acela ca au o compartimentare foarte versatila. Ele pot avea living, dormitor, baie, grup sanitar, insa compartimentarea se face in functie de pozitionarea peretilor interiori, a usilor si a ferestrelor.

Se poate chiar ca un container sa fie impartit in module duplex precum vasele, astfel ca exista intrari separate in containere, livinguri separate si grupuri sanitare separate.

Un amanunt foarte interesant referitor la aceste containere, este acela ca ele sunt prevazute cu prize cu impamantare de 16A, dar si cu circuite separate, cu linii de iesire pentru iluminat, cu instalatie de telefon, cabluri, lampi de iluminat sau becuri, si nu in ultimul rand, sigurante automate pentru toate tipurile de circuit in parte.

Aceste containere pentru locuit sunt de-a dreptul speciale, astfel ca ele au instalatii sanitare complete, iar aici discutam despre chiuvetele ceramice, robineti pentru apa rece si robineti pentru apa calda, cabina de dus, vas WC, etajera, oglinda, cuier, etc.

Asadar, acestea fiind spuse, cu siguranta toti cei care pleaca la munca in strainatate si ajung sa locuiasca intr-un astfel de container, se pot bucura de exact aceleasi conditii pe care le au si acasa.

Referitor la aceste containere pentru locuit, trebuie sa mentionam faptul ca ele pot sa fie folosite si cu destinatia unui birou de lucru pe un santier de exemplu.

Ei bine, atunci cand discutam despre containerele pentru locuit, cu siguranta acestea se pot intalni atat pe santier, cat si pentru cazarea anumitor persoane.

0 Shares
You May Also Like