Cand utilizatorii telefoane Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro pot gasi solutii pe Quickgsm.ro?

Cand utilizatorii telefoane Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro pot gasi solutii pe Quickgsm.ro?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, numarul celor care au renuntat la telefoanele lor Samsung, Sony, HTC sau iPhone pentru a trece la dispozitivele Huawei a crescut foarte mult, iar acest lucru este cat se poate de firesc dat fiind faptul ca Huawei a inceput sa produca telefoane din ce in ce mai performante, la preturi foarte atractive.

Cu toate acestea insa, si dispozitivele celor de la Huawei pot intampina anumite probleme, la fel ca alte smartphone-uri de pe piata, iar utilizatorii pot gasi cele mai bune solutii pentru remedierea acestor probleme la Quickgsm.ro. Vom vedea in cele ce urmeaza care sunt cateva dintre problemele cunoscute ale acestor telefoane, si cand pot fi duse la Quickgsm.

Telefonul ruleaza prea lent

Cu procesoarele lor puternice, Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro nu ar trebui sa fie lente. Singurul motiv pentru care telefoanele vor functiona prea lent este atunci cand procesoarele sunt supraincarcate si prea multe programe au ocupat spatiul RAM.

In majoritatea cazurilor de dispozitive inteligente care ruleaza prea lent, exista fundal aplicatii necinstite care utilizeaza puterea procesorului. Puteti face diferite lucruri pentru a rezolva aceasta problema. Pentru inceput, minimizati rata pe care o faceti multitask. Actualizati toate aplicatiile. Eliminati orice aplicatie suspecta pe care ati instalat-o recent. Stergeti memoria din cand in cand. Daca problema este severa si persista, incercati resetarea din fabrica.

In cazul in care nici astfel nu se poate remedia problema, atunci cu siguranta ar trebui sa accesati Quickgsm.ro, pentru a lua legatura cu specialistii care pot gasi cea mai buna solutie pentru dispozitivul dvs.

Reporniri aleatorii

Repornirile aleatorii devin destul de frecvente pe dispozitivele Android in aceste zile. Aceasta problema a fost semnalata de multi utilizatori ai Huawei P20 Pro. Este cauzata de o serie de factori, inclusiv virusi si malware.

Puteti incepe sa abordati aceasta problema stergand partitia din cache si repornind telefonul. In cazul infectiei cu virus, este posibil ca relansarea sa nu ajute atat de mult la rezolvarea problemei. Va trebui sa restaurati dispozitivul in setare din fabrica pentru a scapa de orice malware. Dupa aceea, trebuie sa instalati un program antivirus fiabil pentru a va asigura ca P20 / P20 Lite / P20 Pro este protejat.

Problema ecranului tactil / Ecranul care nu raspunde

Cand dispozitivele Android dezvolta o problema cu ecranul tactil, aceasta este intotdeauna o situatie dificila. Cand ecranul va raspunde complet, nu puteti face nimic, cu exceptia unei resetari hard, cel putin.

Daca problema ecranului tactil este putin usoara, trebuie sa va curatati ecranul pentru a va asigura ca praful, apa sau uleiul nu provoaca problema. Curata-ti si mainile. Puteti, de asemenea, sa va indreptati catre Setare> apoi Asistenta inteligenta> control miscare si puteti opri unele gesturi pe care suspectati ca le incurca functia ecranului tactil. Dezactivati modul Glove daca este activat. Daca ecranul nu raspunde complet, incercati sa reporniti dispozitivul pentru a vedea daca va ajuta. Ca ultima solutie, reseteaza-ti din fabrica dispozitivul: functioneaza cel mai des.

In cazul in care nici astfel nu se poate remedia problema, atunci cel mai probabil veti ajunge cu telefonul intr-un service Quick GSM pentru ca expertii in reparatii telefoane sa se ocupe de remedierea problemei.

Problema de descarcare a bateriei

Produsele Huawei sunt echipate cu baterii puternice, iar dispozitivele P20 / P20 Lite / P20 Pro nu fac exceptie: 3400 mAh, 3000 mAh, respectiv 4000 mAh. Acest lucru inseamna ca bateria trebuie sa va serveasca timp de cateva ore bune dupa ce telefonul a beneficiat de o incarcare completa. Cand bateria incepe sa se descarce insa prea repede, exista o serie de lucruri care ar putea fi gresite.

Din acest motiv, este indicat sa activati  modul de economisire a energiei din cand in cand, pentru a consuma mai putine resurse. De-asemenea, un alt truc util in aceste conditii este acela de a reduce luminozitatea ecranului si puteti schimba rezolutia de la FHD + la HD +. Ideal ar fi ca wifi si bluetooth sau datele mobile sa nu fie active decat atunci cand le utilizati.

In cazul in care problema persista, poate fi provocata de diferite aplicatii instalate in telefon, asa ca puteti dezinstala ultimele aplicatii pentru a vedea cum se comporta telefonul.

In cazul in care nici astfel nu se remediaza problema, atunci cu siguranta va fi necesar sa il duceti in service, unde cel mai probabil specialistii va vor recomanda o inlocuire baterie Huawei.

0 Shares
You May Also Like