Ce avantaje ofera bateriile solare?

Ce avantaje ofera bateriile solare?

0 Shares
0
0
0

Bateriile solare sunt unitati care se incarca in mod silentios in timpul zilelor insorite, iar atunci cand panourile solare nu mai genereaza energie electrica, bateriile pot descarca energie. Stocarea bateriei solare va permite sa continuati sa utilizati energia generata si economisita in perioada insorita pentru a alimenta aparatele.

Stocarea bateriei solare poate ajuta la preluarea excesului de energie creata de panouri, astfel incat aceasta energie sa nu se risipeasca bateria va poate furniza energie acasa noaptea sau in timpul zilei innorate. Pentru o cladire medie care foloseste energie solara, este putin probabil sa foloseasca toata energia creata de panourile solare pe parcursul zilei. In acest caz, stocarea bateriilor este o modalitate de a valorifica excesul de energie si de a o folosi mai tarziu pentru a reduce dependenta de electricitate cu amanuntul.

Unitatile de stocare a bateriilor solare au aproximativ dimensiunea unei masini de spalat vase si pot fi montate retroactiv la instalarea panourilor solare. Unitatile de stocare a bateriilor au nevoie de propriile baterii reincarcabile pentru a functiona, iar atunci cand functioneaza monitorizeaza nivelul de putere, acest lucru ajuta la descarcarea de electricitate la aparatele electrice.

Care sunt avantajele stocarii bateriilor solare?

Exista multe avantaje ale stocarii bateriilor solare si, pe masura ce piata creste rapid, multi cred ca bateriile solare sunt raspunsul la cresterea numarului de case cu energie solara. Unele dintre cele mai importante avantaje pe care aceste baterii si acumulatori panouri solare sunt urmatoarele:

  1. Dependenta de combustibili fosili

Utilizarea de solutii de energie verde, precum energia solara, ajuta la reducerea dependentei de combustibilii fosili. Combustibilii fosili sunt considerati foarte nocivi pentru mediu si reducerea necesitatii acestor metode contribuie la reducerea amprentei de carbon. Folosind stocarea bateriei solare, reduceti cantitatea de dioxid de carbon si alte gaze nocive eliberate in atmosfera.

  1. Folositi puterea cand doriti

Depozitarea bateriei solare va permite sa mentineti excesul de energie solara creata, astfel incat sa o puteti folosi la confortul dumneavoastra. Deoarece este putin probabil ca cladirile sa foloseasca toata energia solara generata in timpul zilei, stocarea le permite oamenilor sa utilizeze excesul de energie si sa ajute la alimentarea dispozitivelor noaptea sau cand soarele nu este proeminent.

  1. Reduceti facturile

Metodele traditionale de energie devin din ce in ce mai scumpe, iar preturile par sa creasca in fiecare an. Pentru a combate acest lucru, panourile solare si stocarea bateriilor solare va ofera energie curata, fara a fi nevoie sa utilizati energie de la reteaua principala de energie si furnizorul dvs. de energie.

Bateriile sunt estimate sa va reduca factura de energie cu 35%, in timp ce unii producatori considera ca ar putea ajunge pana la 60% (impreuna cu panouri solare eficiente). In timp ce este posibil sa aveti nevoie de un element al metodelor traditionale de energie, in functie de consumul casnic si de consumul de energie, veti observa o scadere semnificativa a facturilor de energie.

Bateriile trebuie sa reduca facturile de energie cu 35%, in timp ce unii producatori cred ca puteti economisi 50% la facturile de energie utilizand energia solara si 60% daca utilizati un sistem de baterii. Cu toate acestea, costul unitatilor ar putea anula economiile, deoarece se preconizeaza ca unitatile vor dura 15 ani, iar bateriile reincarcabile interne trebuie inlocuite la fiecare cinci ani.

  1. Rezistenta crescuta

Dispunerea bateriei solare va ajuta sa aveti o rezerva de energie. Daca intreruperile sunt in mod regulat in zona dvs., cu energie solara, veti putea alimenta cladirea. Cu stocarea bateriei solare, veti fi mai rezistent la efectele evenimentelor neprevazute, cum ar fi intreruperea puterii.

Care sunt consideratiile pentru stocarea bateriilor solare?

Desi aceasta tehnologie este un beneficiu urias pentru proprietarii de panouri solare, costul poate parea un factor inhibitor si ar trebui sa fie o investitie care este considerata cu atentie. Este important sa intelegem ca, in timp ce industria este in crestere, provocarile de a achizitiona stocarea bateriilor solare vor fi abordate pentru a facilita utilizarea si a unei investitii demne.

Daca doriti sa includeti stocarea bateriei solare in cladirea dvs., este bine sa solicitati ajutor profesional pentru instalare. O alta consideratie este ca stocarea bateriei solare are doua forme; AC cuplat si cuplat cu curent continuu. In cazul montarii retrospective, cuplarea AC este, in general, mai usoara, dar o opinie profesionala poate merita inainte de a investi.

Cel mai periculos aspect al alegerii stocarii bateriei solare este sa va asigurati ca are capacitatile de tensiune corecte, bateria de dimensiuni gresite poate provoca o situatie potential daunatoare si trebuie cercetata minutios.

Cu toate acestea, pentru reducerea dependentei de combustibilii fosili, stocarea bateriilor solare va poate ajuta cu adevarat casa sau biroul sa valorifice potentialul total al energiei solare si sa obtina maximum de energie din cladirea pe care a creat-o.

0 Shares
You May Also Like