9 pasi pentru propria piscină in curtea din spate

9 pasi pentru propria piscină in curtea din spate

0 Shares
0
0
0

Sunteți dornici să faceți o schimbare în curtea dumneavoastră și după lungi dezbateri cu familia ați ajuns la concluzia că aveți nevoie de o piscină, dar aveți doar idei vagi despre ce presupune această investiție. Nicio problemă, pentru acest lucru cei de la piscinepremium.ro vă stau la dispoziție cu toate informațiile necesare pentru a vă putea îndeplini dorința de a avea o piscină.

În continuare vă invit să parcurgem împreună pașii de baza spre realizarea unui piscine la dumneavoastră acasă:

1.Angajați un constructor de piscină pentru a vă aduce visul la viață.

Efectuați o căutare pentru companii care se ocupă cu așa ceva în zona dvs. și comparați-vă cu atenție opțiunile. Veți dori să selectați un profesionist care deține o licență de antreprenor valabilă care să indice că este calificat să instaleze piscine. Experiența de a construi bazine timp de cel puțin câțiva ani este, de asemenea, un plus. Citiți recenziile de la proprietarii de case care au folosit firma respectivă  în trecut pentru a înțelege ce fel de muncă fac.

Nu în ultimul rând studiază piața pentru materiale și compară prețul pe manoperă de la mai multe firme pentru a ajunge la un buget corect alocat noii tale investiții.

2. Excavarea zone.

După ce ați angajat un constructor de piscină certificat, acesta va începe prin marcarea și săparea terenului pe locul  selectat de dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, este posibil să fie nevoie să folosească un buldoexcavator și alte utilaje grele. Excavația este una dintre cele mai importante părți ale procesului de construcție, deoarece instalarea corectă a celorlalte componente ale bazinului depinde de faptul că aceasta se face corect. Echipa de construcție vă solicită ajutorul pentru ca proprietatea dvs. să fie accesibilă echipamentelor acestora.

3. Nivelarea pământul în partea de jos a găurii.

După ce locul a fost săpat, următorul pas este să nivelați ceea ce va deveni podeaua piscinei. Aceasta va presupune acoperirea suprafeței de jos cu un strat gros pietriș, care este apoi comprimat și aranjat până când este perfect nivelat.

Există câteva moduri diferite de a clasifica o piscină. Unele bazine au funduri plate, în timp ce altele sunt construite cu podele înclinate care stabilesc un capăt adânc și un capăt mai puțin adânc. Asigurați-vă că spuneți constructorului dvs. ce stil aveți în minte.

4.Încadrați pereții cu suporturi din oțel.

Cu gaura săpată și viitorul fund al piscinei nivelat, acum sunteți gata să începeți să formați părțile laterale ale piscinei. Acum echipa v-a instala barele metalice de fixare a pereților găurii create. Acesta au rolul de a crea formă și a oferi suport.

Ca și podeaua, este important ca pereții noii dvs. piscine să fie drepți, la nivel și să fie aliniați unul cu celălalt.

5.Instalați toate corpurile sanitare necesare.

În acest moment, va trebui să introduceți un expert autorizat în domeniul instalațiilor pentru instalarea instalațiilor de circulație și filtrare a apei din piscină. Aceasta va include componente precum drenul, supapele cu 2 și 3 căi, precum și pompa principală care este responsabilă de umplerea, golirea și mișcarea apei în întregul bazin.

6.Conectați piscina la electricitate.

Înainte ca piscina să fie turnată, un electrician va trebui să facă rețeaua electrică care o să alimenteze sistemul de filtrare și orice elemente de iluminare subacvatică pe care doriți să îl includeți.

Siguranța electrică a piscinei este o preocupare majoră.

7. A venit momentul să fie turnați pereții și podeaua dacă ați ales o piscină de beton.

Odată cu instalațiile sanitare și electrice terminate, echipa de construcție va folosi o betonieră pentru a acoperi formele de oțel instalate de-a lungul interiorului piscinei. Pentru bazinele cu adâncimi diferite, va trebui să verificați dacă unghiul de pantă este consecvent de la un capăt la altul.

8.Umple piscina.

Cu construcția finalizată, nu mai rămâne decât să adăugăm apă! În funcție de cât de dornic sunteți să faceți prima scufundare, puteți rula apa încet folosind un furtun conectat la alimentarea cu apă a casei dvs. sau puteți închiria un camion cu apă dacă sunteți nerăbdători.

9.Tratează-ți apa din piscină cu substanțele chimice necesare.

Folosiți un kit de testare a apei de acasă pentru a găsi pH-ul apei din piscina dvs. Apoi, adăugați clor și alte substanțe chimice, după cum este necesar, pentru a atinge nivelurile recomandate pentru un înot sigur. PH-ul ideal pentru apa dintr-o piscină este 7.4-7.6.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…