Telefoanele iPhone 7 au probleme cu receptionarea semnalului

Telefoanele iPhone 7 au probleme cu receptionarea semnalului

0 Shares
0
0
0

Atunci cand te gandesti ca a venit momentul sa iti cumperi un smartphone nou, cu sigurata te vei gandi mai intai de toate, la modelele care apartin celor mai renumite branduri de pe piata, iar acest lucru se datoreaza in mod special performantelor pe care le au dispozitivele acestor branduri.

Telefoanele care se gasesc pe piata in prezent vin cu sistemul de operare Android, cea mai mare parte dintre ele, cu sistemul de operare Windows Phone ( modelele care fac parte din gama Lumia, ale celor de la Nokia), sau cu sistemul de operare iOS, modelele care apartin celebrului brand american Apple.

In continuare vom vorbi despre modelele iPhone, ale celor de la Apple, care sunt fara doar si poate telefoane foarte speciale, pe care orice utilizator de smartphone si le-ar dori, atat datorita performantelor pe care le au aceste dispozitive, cat si datorita designului lor care este aproape perfect.

Ei bine, sunt insa si anumiti utilizatori care se plang de probleme de functionare, altele fiind mai grave in timp ce alte probleme sunt minore, in ceea ce priveste buna functionare a dispozitivelor iPhone, astfel ca o parte dintre utilizatori, au fost nevoiti sa isi duca terminalele intr-un service unde se presteaza servicii de reparatii iPhone.

Una dintre cele mai neplacute probleme pentru un utilizator de smartphone este aceea in care dispozitivul sau desi se afla situat intr-o zona in care trebuie sa receptioneze semnal, acesta nu are semnal.

Fara a avea semnal, telefonul nu poate fi utilizat nici pentru a putea purta o convorbire, si nici pentru a naviga pe internet utilizand datele mobile, iar o astfel de problema este destul de des intalnita de catre utilizatorii iPhone 7, asta in ciuda faptului ca brandul american Apple este recunoscut ca avand o reputatie foarte buna in ceea ce priveste controlul calitatii telefoanelor.

In acest caz, daca ai si tu un telefon de la Apple care se confrunta cu o astfel de problema, mai intai de toate ar trebui sa iti restartezi telefonul, si poate astfel vei rezolva problema.

In cazul in care telefonul va fi repornit, insa semnalul intarzie sa apara, ar fi bine sa te asiguri de faptul ca ai o cartela care se prezinta intr-o stare perfecta.

In cazul in care cartela este deteriorata, atunci sunt sanse foarte mari ca din acesta cauza cartela sa fie recunoscuta de catre dispozitiv, insa semnalul sa nu poata sa fie receptionat.

Pentru a verifica exact daca problema aparuta este de la cartela sau nu, vei avea posibilitatea sa introduci o alta cartela in telefon, iar in cazul in care utilizand cartela respectiva, telefonul receptioneaza semnal, atunci este evident faptul ca trebuie sa iti inlocuiesti cartela.

In cazul in care incerci si aceasta varianta, iar problema persista in continuare, nu vei mai avea altceva de facut decat sa cauti cat mai rapid un service si sa iti duci telefonul la reparat, pentru ca sunt sanse mari ca antena de semnal a dispozitivului sa trebuiasca sa fie inlocuita.

0 Shares
You May Also Like