Cele mai comune probleme de pe iPhone 8 si iPhone 8 plus

Cele mai comune probleme de pe iPhone 8 si iPhone 8 plus

0 Shares
0
0
0

IPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt smartphone-uri foarte moderne, dar nu sunt imune la anumite probleme. Intr-adevar, multi utilizatori s-au plans de nenumarate ori despre problemele aparute la aceste modele de telefoane. Aceste plangeri au crescut progresiv pe masura ce noi smartphone-uri au aparut pe piata. Cele mai frecvente probleme sunt in special durata de viata redusa a bateriei, umflarea acesteia sau calitatea slaba a sunetului si a apelurilor. Solutii pentru aceste probleme exista, poti alege din nenumarate care exista. Iata cateva dintre problemele cele mai frecvente care pot aparea la aceste telefoane si pentru care este posibil sa ai nevoie de reparatii iPhone.

Se intampla deseori ca iPhone 8 sa se blocheze in timpul unei actualizari. Pentru a iesi din aceasta incurcatura puteti proceda in felul urmator: efectuati repornirea fortata a dispozitivului tinand apasat butonul de reducere a volumului si butonul de alimentare pana cand apare marul si aparatul reporneste. Daca problema este cu iCloud Restore, atunci este nevoie sa creezi o copie de rezerva locala pe calculator, apoi sa restaurezi copia de rezerva pe telefon.

Probleme ale acestor telefoane exista si cu bateria, fie ca este vorba despre autonomia scazuta, fie ca este vorba despre umflarea acesteia dupa o anumita perioada de utilizare. Problemele de baterie ale unui smartphone se refera cel mai adesea la problema autonomiei. Durata scazuta de viata a bateriei poate fi observata chiar si pe un iPhone 8 sau pe iPhone 8 plus. Daca te-ai asigurat ca ai facut tot ce este posibil sa economisesti utilizarea bateriei, insa problema persista, atunci este nevoie probabil de schimbarea acesteia, lucru pentru care este nevoie sa te indrepti spre un service care se ocupa de astfel de lucruri. Acelasi lucru trebuie sa il faci si daca te confrunti cu probleme de umflare a bateriei, asta dupa ce incerci sa iei legatura cu producatorul, mai ales daca telefonul este inca in garantie.

Ai observat o problema legata de conectivitatea Wi-Fi pe iPhone 8? Aceasta disfunctie nu este noua. Trebuie sa stii cateva aspecte referitoare la aceasta problema pentru a o remedia, iar inainte de toate este nevoie sa cunosti geneza problemei pentru a identifica solutia potrivita. Intr-adevar, trebuie sa verifici daca problema provine de la router sau de la furnizorul de servicii Internet sau daca este o problema hardware. Deci, pentru a face acest lucru verifica routerul, deconecteaza-l, apoi conecteaza-l din nou. Incearca sa repornesti telefonul, iar daca nici acest lucru nu functioneaza, atunci cea mai buna varianta ramane ajutorul unui specialist pe care il gasesti intr-un service de telefoane.

Daca telefonul are probleme cu aplicatia Bluetooth, este posibil sa ai batai de cap pe aceasta tema. Solutiile sunt destul de greu de identificat. In primul rand opreste si reporneste dispozitivul, apoi acceseaza setarile Bluetooth si reinitializeaza-le. Daca aceasta resetare nu functioneaza, umbla la parola, iar in ultima instanta cere ajutorul unui specialist pentru a rezolva problema – este posibil sa fie mai mult decat ai putea face tu.

0 Shares
You May Also Like