Samsung Galaxy Tab S4

0 Shares
0
0
0

Ce este Samsung Galaxy Tab S4? Daca sunteti in cautarea unui tablet Android cu specificatii care sa se potriveasca cu iPad Pro 10.5 de la Apple, atunci optiunile vor fi fost foarte reduse, in perioada recenta. Huawei MediaPad M5 8.4 si Huawei MediaPad M5 Pro ofera caracteristici si facilitati decente, in timp ce gama Amazon Fire HD are o acoperire medie.

Dar tabletele high-end pentru Android, sunt rare. Aici intra Samsung si Tab-ul sau, S4. Acest dispozitiv este foarte avansat, pe acest device putand obtine: un procesor rapid, un super HDR OLED si un S-Pen inclus.

Samsung Galaxy Tab S4 – pret

Preturile incep de la £ 599 / $ 649 pentru modelul de 64 GB, cu un extra £ 50 care va permite sa utilizati versiunea LTE. Daca va aflati in Statele Unite, asteptati-va sa vedeti versiunea LTE mai tarziu in cursul anului. Tastatura “Cover” costa inca £ 119 sau $ 149.

Samsung Galaxy Tab S4 – data lansarii

Precomenzile din Marea Britanie pentru Tab S4 vor incepe pe 9 August, in acest an. In SUA, tableta va fi disponibila incepand cu data de 10 august.

Samsung Galaxy Tab S4 – Design

Exista o multime de caracteristici care ne pot determina sa ne placa foarte mult Tab S4. Cu toate acestea, designul si constructia acestuia, nu sunt pe aceasta lista. Este un design care functioneaza in mod exceptional pentru telefoane, dar nu pentru tablete, am putea spune.

 

Specificatii generale.

Tengologia de retea        GSM / HSPA / LTE

Lansarea anuntata           2018, August

Disponbilititate Disponibil. Lansat in 2018, August

BODY/corp          249.3 x 164.3 x 7.1 mm (9.81 x 6.47 x 0.28 in)

Greutate             482g (Wi-Fi), 483g (LTE) (1.06 lb)

SIM        Nano-SIM

– Stylus

DISPLAY               Tip          Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors

Marime/dimensiuni        10.5 inches, 321.9 cm2 (~78.6% screen-to-body ratio)

Rezolutie                               1600 x 2560 pixels, 16:10 ratio (~287 ppi density)

Multitouch          Da

PLATFORMA      OS          Android 8.1 (Oreo)

Chipset Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835

CPU       Octa-core (4×2.35 GHz Kryo & 4×1.9 GHz Kryo)

GPU       Adreno 540

Slot pentru Card               microSD, pana la 512 GB (slot dedicat)

Stocare Interna 64/256 GB, 4 GB RAM or 6 GB RAM (Korea only)

Camera Principala            Single    13 MP, AF

Optiuni                LED flash, HDR, panorama

Video                      2160p@30fps

Selfie camera     Single    8 MP

Video                      1080p@30fps

Loudspeaker      Yes, with stereo speakers (4 speakers)

3.5mm jack         Yes

– Speakers tuned by AKG/HARMAN

– Dolby Atmos sound

COMMS               WLAN   Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Bluetooth            5.0, A2DP, LE

GPS        Da, cu A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Radio     Nu

USB        3.1, Type-C 1.0 cu conector reversibil; conector magnetic

Optiuni – Senzori:            Iris scanner, accelerometru, gyroscop, senzor de proximitate, compas

Mesagerie          SMS(threaded view), MMS, Email, Push Email, IM

Browser             HTML5

Fast battery charging

Samsung Dex

ANT+ support

MP4/H.264 player

MP3/WAV/eAAC+/Flac player

Photo/video editor

Document editor

BATERIE               Non-removable Li-Po 7300 mAh battery

SAR        1.09 W/kg (body)

SAR EU  0.34 W/kg (body)

Pret       Aproximativ 700 EUR

Cea mai mare preocupare a noastra este adoptarea sticlei pe partea din spate a device-ului. Nu numai ca ne temem ca va fi deteriorata de fiecare data cand punem dispozitivul pe o suprafata dura, dar este super-alunecoasa, chiar si dupa doar cateva minute de tinut in mana. Orice reziduu uleios de pe maini se va transfera instantaneu pe geam, transformand dispozitivul intr-un adevarat magnet de praf, amprente si alte particule.

Cel putin, dispozitivul este subtire si usor. Daca il punem intr-o husa de protectie, nu va avea loc nici o crestere semnificativa a greutatii. Restul partii din spate este curat, cu o camera si un blitz marca Samsung si un logo “Tuned by AKG”. Unitatea noastra de examinare a fost de un negru lucios si exista si o versiune alb / gri.

In jurul laturilor metalice veti gasi un buton de volum, un comutator de asteptare si un set de pini POGO, pentru conectarea capacului tastaturii, care se vinde separat. Un port USB-C este asezat de-a lungul marginii inferioare, flancat de un port de 3,5 mm, pentru casti.

Cu usurinta, cea mai mare omisiune este butonul de Home, care a fost un atu al liniei Tab. A fost exclus aici, in favoarea unui ecran mai mare cu un cadru mai subtire si dupa parerea noastra, aceasta reprezinta o miscare buna a companiei. Cei care s-au bucurat de o protectie suplimentara, vor fi incantati sa afle ca Tab S4 are acelasi scaner de iris ca si Samsung Galaxy S9. Functioneaza bine, desi in orientarea peisajului, uneori se lupta sa va gaseasca cu exactitate fata.

Ecranul intins de 10,5 inci acopera majoritatea partii frontale a Galaxy Tab S4. Acest afisaj mai mare a dus la o reducere a cadrului care il inconjoara in comparatie cu Tab S3, desi nu este la fel de atractiv ca si ecranul Infinity de pe Samsung Galaxy S9. Nu exista nicio curba pentru panou – ceea ce este probabil un lucru bun pentru o tableta de aceasta dimensiune.

Castigul mare al Samsung fata de Apple este utilizarea tehnologiei OLED, opusa IPS LCD. OLED este folosit in unele dintre cele mai bune televizoare pe care le-am revizuit in acest an, si permite un nivel de negru perfect si culori fenomenale. Panoul este compatibil cu HDR pentru aplicatii precum Netflix si Prime Video si are o rezolutie ridicata, de 2560 x 1600. Este adevarat ca acesta bifeaza toate asteptarile clientilor.

Pentru a viziona filme in deplasare nu exista nimic mai bun. Culorile sunt vii si stralucitoare, unghiurile de vizionare sunt suficient de largi pentru ca un cuplu sa poata viziona simultan, iar luminozitatea este si ea, la inaltime.

Am alternat  intre Tab S4 si iPad Pro 10.5 de la Apple, in ultimele cateva zile pentru a incerca sa decidem care dintre device-uri ar fi mai bun, pentru nevoile noastre.

Tab S4 este cu atat mai bun pentru vizionarea fisierelor video de pe Netflix, nu numai datorita display-ului descris mai sus, ci si datorita faptului ca raportul de aspect 16:10, este mai potrivit pentru videoclipurile cu ecran lat.

IPad Pro, pe de alta parte, are o rata de reimprospatare de 120Hz, ceea ce face ca derularea continutului media (video), sa fie mult mai neteda. Am spune, de asemenea, ca iPad afiseaza culorile putin mai precis – din punct de vedere al acuratetii acestora – si editarea acelorasi fotografii pe ambele dispozitive in Adobe Lightroom CC, a fost o experienta mai buna pe iPad.

0 Shares
You May Also Like