Cum te poti juca pe telefon alegand cele mai bune jocuri?

Cum te poti juca pe telefon alegand cele mai bune jocuri?

0 Shares
0
0
0

Sa recunoastem, magazinele de aplicatii – Google Play Store si App Store – sunt pline de jocuri video gratuite gratuite. Fie ca este vorba de a trece timpul sau de a va bucura de o experienta de joc, iata selectia noastra dintre cele mai bune jocuri pentru Android si iPhone, pe care sa le descarcati si sa le instalati fara sa cheltuiti un ban.

Nu a fost niciodata atat de usor, practic, sa joci jocuri video: in afara de smartphone-ul in sine, nu este nevoie sa cumperi echipamente specifice si nu este necesar sa ai abilitati specifice pentru a incepe.  Daca ai probleme cu telefonul, intra pe service GSM Bucuresti.

Final Fantasy XV Pocket Edition

Final Fantasy este una dintre cele mai faimoase serii de jocuri de rol. Unele dintre titlurile mai vechi au ajuns pe platforme mobile precum Android.

Al cincisprezecelea episod este acum disponibil pe Android. Aceasta este o versiune usor decupata a jocului, cu unele elemente de joc eliminate. Cu toate acestea, Final Fantasy XV este extrem de frumos de vazut si ofera o cantitate decenta de joc.

Monument Valley 2

Care ar fi o lista cu cele mai frumoase jocuri grafice pentru Android fara jocul cu cea mai ciudata grafica? Monument Valley 2 va permite sa urmariti aventurile lui Ro si ale copilului sau intr-o lume 3D in stil Escher.

Le controlezi pe amandoua prin niveluri care sunt de fapt imposibile din punct de vedere spatial. Dar, prin miscarea inteligenta a barelor sau rotirea rotilor, va veti asigura ca cei doi isi gasesc drumul.

Riptide GP: Renegade

Daca vorbesti despre jocuri cu cea mai buna grafica, nu poti rata Riptide GP Renegade. Cursa de jet ski are tot ce aveti nevoie pentru a face un joc de curse captivant, mai ales pe apa. O poveste leaga diferitele rase intre ele, dar nu distrage atentia de la actiunea rasei. Apropo, Riptide GP Renegade a fost unul dintre primele jocuri de 60 fps.

Lumino City

Grafica Lumino City este pur si simplu uimitoare. Acest joc de puzzle te duce in orasul Lumino, unde trebuie sa rezolvi misterul disparitiei bruste a bunicului tau cu Lumi.

Orasul a fost de fapt construit de dezvoltatori din carton si alte materiale artizanale, apoi transformat in grafica 3D folosind camere SLR. In timp ce puzzle-urile nu sunt deosebit de dificile, grafica impresioneaza fiecare secunda a jocului, deoarece exista idei grafice grozave de descoperit in aproape fiecare locatie, chiar daca este doar efectul incredibil de bokeh al graficii.

The Room: Old Sins

Dupa mult timp, seria Room are in sfarsit o noua versiune: The Room: Old Sins. Si dezvoltatorii au reusit intr-adevar sa continue cultul predecesorului sau intr-o maniera demna. Desigur, cu propria poveste. In aceasta a patra transa a seriei, trebuie sa va croiti drum printr-o casa de papusi misterioasa plina de surprize pentru a elucida disparitia unui cuplu casatorit.

Space Marshals 2

Popularii Maresali Spatiali trec la runda a doua. Grafica jocului Android se bazeaza pe OpenGL ES 3.0 si necesita putina energie de pe telefonul smartphone. Chiar daca urmariti actiunea doar de la distanta, va va placea grafica detaliata si lina.

0 Shares
You May Also Like