Cele mai bune aplicatii de editare video pentru tableta

Cele mai bune aplicatii de editare video pentru tableta

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca ne place sa recunoastem acest lucru sau nu, am ajuns cu totii sa fim dependenti de dispozitivele mobile, iar aici nu ne referim doar la smartphone, ci si la tableta. Indiferent ca discutam despre o tableta Samsung sau despre orice alta tableta Android, sau ca ne referim la tablete de la Apple sau la tabletele cu sistemul de operare Windows, acestea sunt extrem de importante.

Categories cited a large number of generic drug stores online market to customers the same branded drugs to save. The beauty and the brains of a stylist can take your appearance to https://kidsfirstmc.com/portfolio-view/claire/claire-whitehead a whole new level. List of hymenoptera species treated as distinct species.

Azithromycin (azm) is used to treat tuberculosis and leprosy. However, the majority of people with these infections cannot be Buzovna https://landingzone.net/products/for-macbook-pro treated effectively with these drugs. To order it online, click on the "check availability" button on the levitra product listing.

In zilele noastre, fiecare isi poate folosi tableta in foarte multe scopuri, si nu putini sunt cei care au de gand sa foloseasca o tableta pentru editarea video in aceasta perioada. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, exista o multime de aplicatii ideale pentru editarea video pe tableta, iar utilizatorii sunt constienti de acest lucru si le descarca din magazinul Google Play (Android) sau din App Store (iOS).

In randurile care urmeaza, aveti posibilitatea de a descoperi care sunt cateva dintre cele mai utile astfel de aplicatii. Daca va place sa editati videoclipuri, cu siguranta merita sa va indreptati atentia spre una sau chiar spre toate aceste aplicatii. Merita sa le testati, si sa le folositi doar pe cele mai bune.

Adobe Premiere Rush

Premiere Rush de la Adobe este prezentata ca o aplicatie multi-platforma de editare video pentru generatia YouTube.

Aplicatia are o interfata simpla cu pictograme si panouri mari, ceea ce o face foarte simpla pentru sarcinile standard de editare video, cum ar fi glisarea si scaderea videoclipurilor pe cronologie, rafinarea culorii, amestecarea in muzica sau voiceover, sau adaugarea de titluri si tranzitii, chiar pe cel mai mic ecran de tableta.

Exista un tutorial la indemana de un minut cand deschideti prima data aplicatia, dar aplicatia este simpla, incat s-ar putea sa nu aveti nevoie sa urmariti un tutorial pentru a putea utiliza aplicatia.

KineMaster Pro

Cand vine vorba de cele mai bune aplicatii de editare video pentru tabletele Android, KineMaster este fara doar si poate, una dintre cele mai utile aplicatii. Puternic si versatil, acest instrument de nivel profesional va permite sa fotografiati, sa editati si sa exportati inregistrarile pe telefon sau tableta.

Si asta nu trebuie sa insemne compromiterea calitatii. Cu KineMaster puteti taia videoclipurile cu precizie la granularitate cadru cu cadru, in timp ce sincronizarea clipurilor audio poate fi ajustata cu precizie sub-cadru.

Aplicatia va permite sa incarcati mai multe straturi de videoclipuri (pe dispozitive Android acceptate), imagini si text, precum si audio multi-track. Dincolo de aceasta, este dotata cu functii avansate, inclusiv previzualizari de editare instantanee, control precis al volumului, filtre LUT color, controale de viteza, compozitie chroma key si tranzitii 3D.

Aplicatia este gratuita, dar retineti ca adauga filigranuri la videoclipuri, pe care trebuie sa le eliminati doar prin plata unui abonament. De asemenea, veti avea nevoie de un abonament pentru a exporta la 1080p sau 4K.

FilmoraGo

Daca sunteti un utilizator Android care cauta o modalitate simpla si practica de a edita videoclipuri online, in mod evident aplicatia Filmarago merita sa aruncati o privire asupra sa. Este foarte usor de utilizat si, datorita filtrelor si efectelor tematice, va poate ajuta videoclipurile sa arate impresionant de profesioniste.

Inshot

Daca doriti ceva pentru nevoile dvs. de socializare, atunci Inshot este probabil aplicatia de editare video pentru dvs. Este un editor de imagini si video HD all-in-one pentru iOS si Android, orientat spre crearea de clipuri pentru social media. Acesta este un instrument ideal pentru editarea video utilizat de multi dintre cei care isi incarca filmuletele pe IGTV si Tik Tok.

Acestea sunt asadar, cateva dintre aplicatiile de editare video care pot fi instalate pe tabletele Android, si care in mod evident vor face fata cerintelor si asteptarilor utilizatorilor care intentioneaza sa editeze video-uri pentru Tik Tok, IGTV si nu numai.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…