Portjartierul: piesă vestimentară din trecut sau ceva obligatoriu în dulapul unei femei?

Portjartierul: piesă vestimentară din trecut sau ceva obligatoriu în dulapul unei femei?

0 Shares
0
0
0

Multe femei cred că portjartierele fac parte din trecut și astăzi sunt doar un element al lenjeriei erotice. Femeile poartă cel mai adesea dresuri sau ciorapi normali pentru confort și economisire de timp, deoarece asociază centurile de jartiere cu fixarea dificilă și consumatoare de timp, iar dimineața contează fiecare secundă – mai ales atunci când te grăbești să pleci.

Mai mult, totul este însoțit de incertitudine …  cureaua se poate desprinde și ciorapul alunecă de pe picioare? Aceasta și multe alte îndoieli blochează efectiv femeile care ar dori să poarte portjartiere și ciorapi cu portjartier în fiecare zi.

În trecut, acest articol vestimentar era un tovarăș inseparabil al femeilor. Astăzi, acesta este asociat ca un accesoriu, o curiozitate la modă și un fel de gadget. Totuși, în ultimii ani a crescut interesul pentru ciorapii cu portjartier, în mare pare datorită interesului crescând pentru moda retro, stilul vintage, iar moda revine la fuste și rochii de lungime medie. Dintre toate întrebările legate de tema acestora, în cele ce urmează le vei regăsi pe cele mai relevante.

De ce să porți ciorapi cu portjartier?

Contrar aparențelor, aceasta este o întrebare pe care și-o pun multe femei. După cum s-a menționat mai devreme, în aceste vremuri alegerea dresurilor sau a ciorapilor obișnuiți pare a fi o soluție mult mai convenabilă și confortabilă. Dar cum explici faptul că în momente și ceremonii importante, cum ar fi nunțile, femeile apelează la modele cu portjartier?

Răspunsul este foarte simplu: o jartieră este o piesă vestimentare. Chiar conștientizarea faptului că o porți adaugă încredere și te face să o placi și mai mult. O rochie lungă sau o fustă, cu o frumoasă jartieră este o combinație foarte elegantă care adaugă farmec fără îndoială întregului stil.

Ce jartieră să alegi și cum să alegi dimensiunea?

Depinde ce aștepți de la portjartier. Dacă ești în căutarea unui model care să îți ofere confort pe tot parcursul zilei și să arate frumos, să te mulțumească – alege modelele cu mai multe capse și laturile largi. Dacă ești în căutarea unui model mai decorativ și mai delicat, ar trebui să acorzi atenție celor de dantelă, dar neapărat cu jartierelor reglabile.

Ți-ai ales deja modelul de vis? Super – acum este timpul să alegi dimensiunea. Este foarte simplu. Un centimetru de croitor și un moment de timp liber sunt suficiente. Măsoară circumferința taliei, iar dacă alegi un model cu tăietura unei fuste mini montate, ar trebui să ții cont și de circumferința șoldurilor.

Talia este locul cu cea mai îngustă circumferință în jurul taliei. Atunci când măsori circumferința taliei, nu trebuie să tragi de stomac. Pentru circumferința șoldului, măsoar-o în cel mai lat punct al feselor – niciodată la înălțimea oaselor șoldului.

Cu ce ​​să porți ciorapi cu portjartier?

Cu rochii și fuste, în special lungimi midi și maxi. De asemenea, poți opta să îl porți sub un pulover oversize lung. Un portjartier reprezintă și un plus excelent la ținutele tale de lenjerie pentru ocazii speciale.

Un portjartier arată bine sub îmbrăcăminte? Totul depinde de forma centurii – dacă planifici să îl porți cu o rochie strânsă, alege modele netede, montate. Dacă te îmbraci cu o fustă evazată sau o rochie trapezoidală, poți încerca cu încredere dungi cu elemente tridimensionale, decorative.

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…