O cutie postala este indispensabila in scara de bloc – afla de cele de la Euromag

0 Shares
0
0
0

In fiecare scara de bloc, oricat de modern ar fi aceasta amenajata, exista cutii postale. Acestea sunt elemente clasice, utile, din seria de accesorii care nu doar ca sunt o completare practica in scara, insa sunt estetice si functionale totodata.

Daca iti doresti sa primesti corespondenta la timp, sa ai totul in ordine si sa nu fii nevoit sa cauti atent pe scara blocului plicurile pe care stii ca trebuie sa le primesti, atunci te vei interesa de o cutie postala. Iar variante accesibile si de calitate gasesti la Euromag.

Cutii postale – o decizie la comun cu vecinii

Putine sunt cazurile in care exista tot atat de multe cutii postale diferite, cate apartamente sunt. De regula o scara de bloc organizata cu ajutorul cutiilor postale denota ca toti au ajuns la un punct comun si au ales variante similare, ba chiar si numerotate cu numarul apartamentului. Ideea unitara, de design similar inseamna un plus si la capitolul estetic. Iar pentru asta, vei gasi la Euromag, producator de cutii postale, variante de tip modul, cu 4 pana la 9 cutii postale.

Preturile sunt dintre cele accesibile. Vorbim despre cutii postale realizate din tabla groasa, de 0.8 mm. Sunt vopsite electrostatic cu pulbere si asta te va interesa intrucat nu au un strat gros si inestetic de vopsea, iar aceasta rezista foarte bine, in timp. Au sistem de inchidere cu yala, la care primesti si doua chei, numerotarea este gratuita.

Imi doresc propria versiune de cutie postala

Stim, fiecare persoana in parte este diferita si isi doreste sa isi puna o amprenta personala asupra lucrurilor. Daca este si cazul aici, la categoria de cutii postale, trebuie spus ca Euromag pune la dispozitie si suport pliante bloc de culoare maro, realizeaza cutii postale si de lux, gama premium, precum si la comanda. Daca ai o schita sau cel putin stii foarte clar ce forma, culoare si ce detalii sa aiba cutia postala, poti cere ca acest proiect sa fie unul personalizat pentru tine.

O cutie postala nu pare sa fie genul acela de lucru pe care  il alegi cu greu. Insa in mod clar faci o alegere acum pe termen lung. Prefera sa alegi calitatea si totodata designul care iti este pe plac.

Ai garantie 12 luni. Afla despre cutiile postale de la Euromag si alege ce ti se potriveste. Detalii in cadrul paginii oficiale.

Contact:

Strada Farului, nr. 15, sector 4, Bucuresti

office@euromag.ro

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…