Orice proprietar de casă se confruntă mai devreme sau mai târziu cu necesitatea de a monta un gard în jurul proprietății sale. Acest lucru se datorează atât dorinței de a-și proteja proprietatea cât și dorinței de a avea intimitate, de a-și ascunde viața personală de privirile indiscrete ale trecătorilor.
china lesbian sex toys custom baseball jersey best nfl jerseys cheap lace front wigs best sex toys wig shop nike air max 97 mens adidas yeezy boost 700 adidas outlet online nfl shop coupon code nike air jordan 6 nfl dallas cowboys nfl fan shop best female sex toy nike air jordan sale
Din fericire, în ziua de azi există o gamă largă de materiale ideale pentru garduri. Totul depinde de capacitățile tale financiare, de preferințele personale dar și de scopul gardului. Numeroase sunt persoanele care preferă materialele naturale în locul celor sintetice în ciuda costurilor mai ridicate.
Vedem din ce în ce mai des garduri moderne, grațioase și aparent fără greutate realizate din policarbonat. În acest articol îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest material: ce este, cum se montează policarbonat gard și ce avantaje are.
Ce este policarbonatul și care sunt varietățile sale?
Policarbonatul este un polimer termoplastic destul de dur cu proprietăți mecanice și fizice de-a dreptul excelente. O placă din policarbonat este ușoară, este rigidă și prezintă o rezistență crescută la orice impact. În plus, policarbonatul prezintă calități excelente în ceea ce privește transmisia luminii și izolarea termică.
Plăcile de policarbonat gard sunt din ce în ce mai des folosite în locul unor materiale precum acrilul sau sticla. În comparație cu acestea, policarbonatul este mai rezistent, motiv pentru care este atât de folosit în realizarea de clădiri comerciale sau industriale sau pentru proiecte de mai mici dimensiuni precum sere, copertine, solarii, pereți despărțitori sau garduri.
Chiar dacă policarbonatul ca material de izolare a apărut pe piața rusească în urmă cu peste 20 de ani a început să fie utilizat recent pe scară largă. Inițial, a fost folosit ca alternativă la sticlă, datorită rezistenței mai crescute a cristalelor de policarbonat (pentru acoperișul unei terase spre exemplu), greutății mici și siguranței sale în exploatare.
Apoi au început să apară foișoarele și copertinele cu acoperișuri din foi de policarbonat, serele și alte structuri mici. Și abia recent materialul a început să fie utilizat în mod activ în construcția și construirea diferitelor tipuri de garduri. Policarbonatul este un material polimeric, un tip de plastic, disponibil sub formă de foi. În ceea ce privește varietățile sale, există policarbonat celular și policarbonat monolitic.
Ce policarbonat este potrivit pentru un gard?
Pentru realizarea unui gard cel mai potrivit policarbonat este policarbonatul celular. Bineînțeles, cu cât placa de policarbonat este mai groasă, cu atât este mai rezistentă și mai izolată fonic structura finită. Cu toate acestea, atunci când alegi o grosime, trebuie să gândești rațional. În primul și în primul rând, trebuie să ții cont de clădirea pe care gardul o va proteja.
Dacă este o clădire rezidențială atunci placa trebuie să fie cât mai groasă. Dacă este vorba de o cabană sau de o casă la țară în care te refugiezi în fiecare weekend, iar funcția gardului este pur și simplu de a delimita amplasamentul, poți lua în considerare materiale mai subțiri. Pentru cabane se pot folosi foi de 4 sau 6 mm grosime, foile de 8 mm grosime vor fi mai durabile;
Cum se montează un gard din policarbonat?
Înainte de montarea policarbonat gard trebuie să realizezi marcajul, adică să creezi o linie vizuală, conturul viitorului gard cu alte cuvinte. Acest lucru se poate face extrem de simplu: se determină punctul de plecare (primul colț al gardului) și toate colțurile structurii. Apoi urmează instalarea suporturilor de colț.
Pentru asta, se vor executa găurile în locurile potrivite. În general, pentru suporturile de doi metri înălțime există o fundație cu o adâncime de 70 de centimetri. După finalizarea gropilor se vor insera suporturi în ele, se vor alinia vertical, se fixează suplimentar și se umple cu beton. Firul dintre coloanele instalate se va strânge. Se așteaptă până când betonul este complet uscat și se întinde firul.
După ce fundația s-a întărit se poate pune un semn pe coloanele colțului și se pot conecta cu un fir. Apoi se instalează suporturi intermediare, se aliniază și se umple fundația. Apoi se poate tăia și înșuruba policarbonatul pe metal. Folia de ambalaj nu se va îndepărta până când gardul nu este gata. Dacă este îndepărtat există riscul apariției de zgârieturi pe suprafața gardului viitor. După cum vezi, montarea de policarbonat pentru gard este extrem de facilă.
Ce avantaje oferă un gard din policarbonat?
În primul și în primul rând, de remarcat este greutatea materială care poate fi descrisă drept nesemnificativă. Acest lucru face ca montarea de placă policarbonat să fie facilă și rapidă. În al doilea rând, policarbonatul este un material translucid. Pentru unii, acest lucru nu joacă absolut niciun rol însă pentru agronomii experimentați poate fi decisiv.
În acest caz, există plăci de policarbonat cu o peliculă specială pe partea din față pentru a proteja plantele de razele UV. În ciuda transmiterii luminii, imaginea din spatele gardului va fi clară și nefocalizată, ceea ce face mai ușor de ascuns ce se întâmplă la fața locului de cei din afară. De asemenea, un gard din policarbonat este un excelent izolator acustic.
Un gard înalt din policarbonat gard va absorbi zgomotele și sunetele de pe drumurile din apropiere sau din zonele zgomotoase. Acest lucru este posibil datorită spațiului de aer din cavitatea celulară. Din punct de vedere estetic, acest polimer prezintă un interes deosebit. Pe lângă faptul că arată curat și estetic de unul singur, acesta poate fi pliat la nevoie.
Pentru a face acest lucru trebuie să ții cont de unghiul maxim de îndoire pentru o anumită grosime a foii. Mai mult, flexibilitatea este menținută doar într-un singur plan paralel cu partițiile interioare. În plus, consumatorii au acces la o gamă variată din care pot alege precum și la posibilitatea de a selecta gradul de transmisie a luminii și forma celulelor interne. Toate aceste lucruri îți permit să construiești un gard din policarbonat estetic.
Policarbonatul este un material care nu este supus formării de mucegai, ciuperci și alte microorganisme care îi pot deteriora structura. Polimerul nu este sensibil la coroziune. Deoarece nu este sensibil la factorii nocivi externi, are o durată mai lungă de viață decât structurile din lemn sau mental.
Acum că ești familiarizat cu acest material poți, pe baza informațiilor de mai sus, crea un gard din policarbonat cu orice design dorit.