De ce ar trebui sa iti cumperi un smartphone Nokia?

De ce ar trebui sa iti cumperi un smartphone Nokia?

0 Shares
0
0
0

Cei mai multi dintre utilizatorii de telefoane mobile inteligente, atunci cand au de gand sa isi cumpere un astfel de dispozitiv nou, vor alege sa isi cumpere un model de la Samsung sau de la Apple, pentru ca acesti doi mari producatori, sunt in zilele noastre cei mai apreciati, iar daca ai un telefon scos pe piata de catre ei, ai un telefon la moda.

Sunt insa si o multime de utilizatori, care nu tin cont de acest aspect, astfel ca in momentul in care isi doresc un smartphone performant, si care sa functioneze mereu la capacitate maxima, isi vor indrepta atentia spre alte branduri de top de pe piata.

In afara de Samsung si de Apple, majoritatea utilizatorilor care au de gand sa isi cumpere un telefon mobil inteligent, se vor orienta spre modele ale celor de la Sony sau spre modele ale celor de la HTC.

Acest lucru nu este de mirare, pentru ca stim cu totii faptul ca telefoanele Sony sunt echipate cu camere foto extrem de performante, iar telefoanele HTC vor rula tot timpul la capacitate maxima, fara a se bloca sau fara a intampina tot felul de alte probleme.

Aceste branduri au optat pentru sistemul de operare Android pentru telefoanele lor, cu exceptia celor de la Apple, care pentru terminalele iPhone, au ales sistemul de operare iOS, care este foarte indragit de catre utilizatori.

In cazul in care vrei un telefon de la un brand renumit de pe piata, atunci cu siguranta iti poti indrepta atentia spre modelele din gama Lumia, produse si comercializate de catre brandul finlandez Nokia.

Nokia, a fost pentru foarte multa vreme cel mai apreciat producator de pe piata de telefonie mobila, datorita faptului ca telefoanele produse erau de o calitate superioara, si functionau tot timpul la capacitate maxima.

Datorita acestui aspect, ai putea sa iti cumperi un smartphone de la acest producator, pentru ca Nokia nu a scos pe piata niciodata telefoane de calitate indoielnica, asa ca daca iti alegi un telefon de la aceasta firma, vei fi sigur de faptul ca ai un telefon de calitate.

Preturile telefoanelor acestui producator sunt mult mai mici in comparatie cu preturile modelelor Samsung sau iPhone, si chiar si piesele de schimb pentru telefoanele Nokia sunt mai ieftine. Cu siguranta un display Nokia, un touchscreen Nokia sau chiar si o baterie Nokia, costa mult mai putin decat aceleasi componente pentru telefoanele celorlalte branduri.

Majoritatea producatorilor de smartphone-uri, au optat pentru Android in ceea ce priveste sistemul de operare al telefoanelor, astfel ca daca ai nevoie de un telefon mai special, si care sa fie diferit fata de restul care se gasesc pe piata, poti sa iti alegi un smartphone din gama Nokia Lumia, pentru ca acesta vine cu sistemul de operare Windows Phone, instalat.

Chiar si preturile accesoriilor pentru telefoanele Nokia sunt mai ieftine decat aceleasi accesorii insa pentru telefoanele celorlalte branduri de top, astfel ca daca vei face un calcul, vei observa faptul ca Nokia propune telefoane la un raport calitate – pret foarte atractiv in comparatie cu toti ceilalti producatori de top.

Asadar, se pot gasi o multime de motive pentru care sa iti cumperi un smartphone produs de Nokia.

0 Shares
You May Also Like