Cum sa ne alegem pantofii?

Cum sa ne alegem pantofii?

0 Shares
0
0
0

Astazi primim sfaturi de la Fashionvogue.ro despre cum este corect sa ne alegem pantofii. Inainte de a incerca orice pereche de pantofi cel mai bine este sa ne masuram corect picioarele. Pantofii ar trebui sa fie incercati atunci cand stati jos insa pot fi incercati si din picioare. Forma pe care o au pantofii trebuie sa fie corespunzatoare cu fiziologia pe care o avezi.

Forma pe care o au picioarele in cazul femeilor difera destul de mult fata de forma picioarelor la barbati si de aceea doamnele ar trebui sa fie mai atente in momentul in care isi aleg pantofii. Va recomandam sa tineti cont ca picioarele nu sunt tot timpul la fel si de aceea este recomandat sa incercati amandoua perechile de pantofi. Picioarele sunt diferite intre ele.

Va recomandam sa alegeti de fiecare data cu o jumatate de numar mai mult decat aveti dimensiunile reale. Libertatea de a misca degetele in pantofi poate sa previna si deformarea dureroasa a picioarelor. Alegeti acei pantofi care se potrivesc cu modul in care ii folositi. Cereti sfaturi cat mai competente din partea vanzatorilor.

Captuseala patofului este foarte importanta. Este de mai multe tipuri si poate sa ajute la rezolvarea mai multor problemel cum ar fi piciorul lat, picioarele reci, transpiratia abundenta, talpa care arde si picioarele reci. O captuseala foarte buna poate sa aiba mai multe beneficii si e ajuta la cele mai multe probleme care sunt sociate cu piciorul plat.

De asemenea captuseala antiderapanta ne ajuta sa ne miscam picioarele in pantofii cu toc inalt si suportul ortopedic este foarte important. exista si captuseli din muschi de padure care au rolul de a raci picioarele si care sunt foarte placute la atingere.

Durabilitatea pe care o au pantofii depinde in general de modul in care acestia sunt ingrijiti. Utilizati adesea mai multe perechi de pantofi pe care sa le schimbati unele cu celelalte mai ales cand afara ploua. Dupa ce scoateti pantofii, ii puteti pune in cutii care sa fie corespunzatoare cu masura lor si utilizati si sanuri pentru ca pantofii sa ramana in stare buna.

Suprafetele care au o textura neregulata si texturile diferite pot afectea pielea naturala. Pantofii confectionati din piele sunt predispusi la decolorarea culorilor ca si urmare a transpiratiei.

Talpa din piele trebie reparata cu timpul si incaltamintea din piele nu ne ofera protectie complet contra apei. Fiecare mod de utilizare are nevoie de incaltaminte diferita. Tipurile de utilizare sunt determinate de design, materiale si mod de fabricare si intretinere.

Exista incaltamintea de interior care este destinata pentru folosirea pe termen scurt in interioare. Reprezentativi in sensul acesta sunt pantofii cu o calitate scazuta care sunt taiati si au talpa lipita. Ei sunt extrem de sensibili la umezeala sau la suprafete inegale.

Pantofii pentru strada sunt utilizati asa cum spune si numele lor pentru mersul pe strada. Acestia pot sa fie utilizati in interior si au talpa mai groasa si mai rezistenta decat cei de interior. Formele si materialele difera.

Pantofii spotr sunt pentru distante lungi in aer liber si pentru drumetii. Sunt mai durabili si au talpa solida.

0 Shares
You May Also Like