Ce vestimentație să alegi pentru munca de birou? 3 idei de ținute moderne

0 Shares
0
0
0

Atunci când vine vorba de îmbrăcămintea de lucru, există o mulțime de lucruri diferite pe care trebuie să le luați în considerare. În funcție de mediul și de codul vestimentar al biroului pe care îl ai, dacă există, trebuie să alegi hainele potrivite. Dacă nu știi pentru ce ai putea opta, dar totuși vrei să fii îmbrăcată într-un mod profesionist, citește acest articol în continuare și vezi câteva variante.

Iată ce să porți și tu la birou

  • Rochii de zi 

Rochiile de zi sunt potrivite pentru birou și pot fi atât formale, cât și casual. Acestea au se regăsesc într-o gamă largă de stiluri, de la cele clasice la cele ultramoderne. Ele pot fi confecționate din bumbac, in, mătase sau lână, într-o varietate de culori și imprimeuri. Pentru a vă menține răcoarea în timpul lunilor de vară, rochiile de zi au adesea modele fără mâneci sau cu mâneci scurte – perfecte pentru a fi purtate sub o cămașă de birou sau un blazer.

 

Rochiile de zi sunt de obicei lungi până la genunchi, dar pot cădea, de asemenea, chiar deasupra genunchilor, dacă ești micuță și vrei să pari mai puțin așa, alungindu-ți vizual picioarele.

  • Blazer croit cu o pereche de pantaloni eleganți

Un blazer croit este esențial pentru garderoba ta de lucru. Îl poți purta cu o cămașă și cravată sau fără. Aici poți experimenta cu multe culori, iar blazerul poate fi piesa de rezistență care îți va face ținuta să fie remarcabilă.

 

Dacă optezi pentru un astfel de outfit, asigură-te că porți totuși pantaloni eleganți, blugii sunt doar pentru ocazii casual. Pantalonii eleganți de obicei trebuie să fie nergi și să se potrivească în stilul blazerului ales!

  • Fustele până la genunchi sunt o opțiune excelentă

O fustă până la genunchi este una dintre cele mai versatile piese din garderoba fiecărei femei. Poate fi purtată la serviciu, sau pentru o ieșire în oraș. Acest tip de fustă este confortabilă și ușor de purtat, așa că este perfectă pentru acele zile în care vrei doar să arunci ceva pe tine rapid și să ieși pe ușă.

 

Are avantajul de a fi potrivită atât pentru ocazii formale, cât și informale, așa că este o alegere excelentă dacă codul vestimentar de la birou este oarecum relaxat.

 

De asemenea, le poți asorta cu o pereche de ghete lungi. Iar dacă ești în căutarea unei perechi, poți cumpăra ghete de damă de la Kalapod – aici găsești numeroase modele care se potrivesc de miunune la o astfel de ținută!

De reținut: În general, totuși, ținuta de afaceri nu necesită nimic mai mult decât pantaloni negri și o cămașă cu cravată sau bluză; este posibil să fie nevoie să adăugi altceva, cum ar fi un blazer sau un cardigan, dar în general vă vei descurca dacă te ții de această formulă

 

În cele din urmă, ține cont de stilul tău personal. Ce te face să te simți confortabil și încrezătoare? Alege ținute care să te facă să te simți bine în pielea ta și în care vei putea lucra confortabil. Ținând cont de acești factori, ar trebui să poți găsi ținuta perfectă potrivită pentru birou!

0 Shares
You May Also Like