Ce sa faci pentru a-ti imbunatati telefonul Android?

Ce sa faci pentru a-ti imbunatati telefonul Android?

0 Shares
0
0
0

Telefonul tau Android, pentru care poti gasi acum multe modele de carcasa telefon, se poate imbunatati daca stii ce sa faci pentru a modifica sistemul lui de operare asa cum tu doresti.

Telefonul tau inteligent cu sistem de operare Android va deveni mai bun decat cel pe care tu il stii si va functiona mai bine. Astfel, el va consuma mai putina baterie si iti va oferi mai multe motive de satisfactie de fiecare data cand il vei folosi in diverse scopuri.

Performantele sale pot creste chiar si cu 70% atunci cand stii ce sa imbunatatesti la el. In primul rand, trebuie sa ai acces la platforma Google Play pentru a putea descarca unele aplicatii ce te pot ajuta in aceasta privinta.

Trebuie sa descarci Nova Launcher si Glim, iar Nova trebuie stabilit ca programul de lansare principal al telefonului tau. Nu trebuie sa ai pe ecranul de pornire toate iconurile aplicatiilor instalate in telefonul tau, ci doar pe cele importante pentru tine. Acestea pot fi personalizate, la randul lor, asa cum tu doresti, astfel incat resursele telefonului sa fie folosite cat mai eficient si cat mai bine.

Aplicatia Glim iti ofera posibilitatea de stabili un wallpaper foarte bun pentru telefonul tau, oricand tu doresti sa faci acest lucru. In plus, ai la dispozitie si multe aplicatii carte iti pot organiza telefonul si aplicatiile din el.

Una dintre aplicatiile utile in acest scop este Hexy Launcher. Ea iti va organiza iconurile aplicatiilor pe ecranul telefonului si le va da o forma hexagonala, organizarea fiind facuta in mod automat. Cele folosite mai frecvent vor aparea in centru, insa fiecare utilizator are posibilitatea de a le aseza asa cum el doreste pe cele preferate.

O alta aplicatie foarte buna este Launcher 10 Beta. Aceasta nu are reclame integrate si iti poate da informatii pretioase in legatura cu ceea ce vrei sa afli despre telefonul tau. Ea include si efectul de zapada pe ecranul Home, aceasta asezandu-se pe iconurile care apar pe ecran.

Aplicatia este foarte buna in special in timpul iernii si al sezonului sarbatorilor de iarna. Aplicatia integreaza o bara laterala pe care sunt prezente aplicatiile tale favorite si alte scurtaturi utile, asa cum sunt cele de Wi-Fi si alte optiuni ale telefonului tau.

Daca vei instala in telefon aplicatia Kernel Toolkit, vei avea o autonomie mai mare a bateriei telefonului tau mobil. Aceasta problema a fost semnalata de multi utilizatori, caci ei nu pot folosi telefonul o perioada lunga de timp fara a-l reincarca.

Din acest motiv, multe aplicatii au fost concepute tocmai pentru a mari autonomia telefonului mobil. Toti stim ca Google include in Android multe aplicatii preinstalate, insa tu poti instala altele pentru a nu le folosi pe cele puse de compania americana.

Acest avantaj al programului de operare Android este foarte apreciat de toti utilizatorii, caci fiecare isi poate configura telefonul asa cum doreste, de fiecare data cand il foloseste. Astfel, noile tale aplicatii ii vor da o interfata cu totul diferita.

0 Shares
You May Also Like