Solicita creare aplicatii android de calitate pentru potentarea afacerii

Solicita creare aplicatii android de calitate pentru potentarea afacerii

5 Shares
0
0
5

Tendinta actuala este deja conturata de ceva ani in ceea ce priveste necesitatea tot mai crescuta pentru creare aplicatii Android. Faptul ca ne bazam in fiecare zi pe dispozitivele mobile pe care le utilizam, fie ca sunt din categoria smartphone sau tablete, arata ca exista un grad de dependenta informationala pe care ne-o satisfacem prin intermediul acestora.

Cel mai simplu exemplu este cautarea unui local unde poti sa bei o cafea, iar acest lucru trebuie sa il obtii chiar in timp ce esti deja in oras si sa nu fie nevoie sa il traversezi pentru a gasi localul.

Faptul ca vei descoperi cea mai apropiata cafenea si ca ai posibiltiatea de a vedea daca oferta iti este pe plac nu este doar meritul dispozitivului tau si al conexiune rapide la internet. Aici intervine decizia administratorului acelui local care a comandat unei echipe de informaticieni profesionisti un produs care se incadreaza perfect in oferta de creare aplicatii android.

S-ar putea crede ca activitatea de dezvoltare aplicatii Android este la indemana oricui. In realitatea ar putea fi si asa, insa experienta si contactul permanent cu noutatile software-ului dedicat acestora, la care se adauga o perfecta intelegere a necesitatilor clientului sunt aspecte pe care doar o echipa cu performante in domeniu le poate atinge.

Interactiunea dintre client si echipa de programatori este esentiala pentru ca insasi clientul trebuie sa fie cel care isi prezinta afacerea pentru care are solicita serviciul de creare aplicatii mobile. Cine ar putea cunoaste cel mai bine tematica si produsele care sunt prezentate in magazinul fizic sau cel online decat cel care l-a si pus pe picioare si care il administreaza.

Dincolo de acest pas intervine echipa care propune si aduce acea plus valoare prin creare aplicatii android incat nimic din stilul, categoriile de produse, lumina si chiar aranjarea interiorului locatiei comerciale asa cum va aparea in imaginile aplicatiei sa nu se piarda atunci cand este vizualizata pe display-ul unui dispozitiv mobil.

Exista o diferenta notabila intre punerea in online a variantei desktop a site-ului clientului si varianta android a aceleiasi afaceri. Aranjarea meniurilor, asezarea si dimensionarea imaginilor, accesibilitatea complet diferita a informatiilor sunt caracteristici pe care echipa de programatori le rezolva eficient atunci cand este solicitata pentru o creare aplicatii mobile.

In acest segment al creatorilor de software, zona de dezvoltare aplicatii android este clar rezervata pasionatilor in programarea de acest tip. Este cert ca fara o atractie evidenta si foarte multa imaginatie toate aceste aplicatii nu ar avea efectul pe care il urmareste clientul si anume, raspunsul pozitiv al utilizatorului in privinta aplicatiei pe care este invitat sa o instaleze.

Din acest motiv, in creare aplicatii android design-ul joaca un rol aproape critic in succesul pe care aceasta il va avea. Acest lucru inseamna ca un design perfect va oferi utilizatorului o interactiune usoara si intuitiva, comoda in sensul depistarii cu usurinta a felului in care este organizata informatia. Tot calitatea design-ului va influenta viteza de accesare a informatiei, lucru esential pentru beneficiile utilizatorului, precum si aspectul strict estetic al aplicatiei.

Un alt target care este urmarit in creare aplicatii android este nivelul contrastului si rezolutia de foarte buna calitate a tuturor elementelor de grafica care trebuie sa asigure o vizualizare perfecta a produsului.

Toate butoanele vor fi plasate la distante confortabile pentru a fi utilizate si in egala masura vor fi atat de mari pentru a permite o atingere suficient de buna dintr-o singura miscare fara a exista posibilitatea aparitiei unei erori.

Aici intervine in fapt experienta echipei de programatori specializati in dezvoltare aplicatii android pentru ca, asa cum spuneam, diferenta este esentiala intre spatiul de accesare pe desktop si ecranul restrans al unui dispozitiv mobil ce trebuie foarte chibzuit folosit. A fi cu gandul mereu la multumirea utilizatorului intra cu siguranta in atributiile celor care realizeaza creare aplicatii mobile.

Daca te afli in situatia de a solicita un serviciu de creare aplicatii mobile probabil ca te intrebi care ar fi costurile pentru un astfel de produs.

Aici intervine complexitatea aplicatiei care va fi dezvoltata de echipa de programatori, dar si de evetualele necesitati ulterioare care ii vor asigura produsului mentenanta si upgrade in cazul extinderii afacerii, dar si necesitati de actualizare a continutului.

Un cost minim aproximativ de 2000 de euro si unul maxim, la fel de aproximativ, de circa 10000 de euro, sunt valori strict orientative care pot scadea sau creste in functie de principalele aspecte vizate, cum ar fi:

  • complexitatea solicitarii pentru dezvoltare aplicatii mobile;
  • numarul de platforme solicitate;
  • numarul de potentiali utilizatori care sunt vizati;
  • design-ul aplicatiei;
  • calitatea si disponibiltiatea in sensul: vitezei de incarcare, nivelul acuitatii grafice, usurinta interactiunii cu aplicatia, frecventa erorilor posibile;

Prin urmare solicitarea si primirea unui produs rezultat din creare aplicatii mobile nu mai este de multa vreme un lucru iesit din comun, ci mai curand un canal perfect de comunicare spre clientii interesati de afacerea ta. Se va produce o loializare fata de bradul pe care il propui, fata de calitatea serviciilor sau a produselor pe care le oferi.

Profita de oferta actuala si bazeaza-te pe oportunitatea unui serviciu de creare aplicatii android pentru ca o astfel de aplicatie realizata in conditii si cu resurse profesionale este capabila sa genereze venituri viitoare constante, suplimentarea numarului clientilor si ridicarea prestigiului companiei peste restul competitorilor din bransa ta.

5 Shares
You May Also Like