Aplicatii care nu trebuie sa lipseasca de pe un telefon cu Android

Aplicatii care nu trebuie sa lipseasca de pe un telefon cu Android

0 Shares
0
0
0

Este imposibil sa fii posesor de telefon mobil si sa nu ai accesorii telefoane. De ce? pentru ca in categoria acestora intra si incarcatoarele, si acumulatorii si carcasele, dar si alte componente care nu lipsesc atunci cand ai un astfel de dispozitiv.

Deseori, unele accesorii telefoane trebuie inlocuite cu altele noi, cu altele mai bune. In astfel de cazuri, ceea ce trebuie sa faci este sa-ti achizitionezi aceste accesorii de la magazinele de profil. Un astfel de magazin gasesti si online pe site-ul www.accesoriigsm.ro.

La fel cum exista accesorii care nu trebuie sa lipseasca, exista pe telefoanele inteligente aplicatii care nu trebuie sa lipseasca. Sunt acele aplicatii „must have”, aplicatii fara de care telefonul tau functioneaza, dar ele sunt recomandate. In urmatorul articol vom vorbi despre aceste aplicatii.

Clean Master

Telefoanele inteligente au nevoie de aplicatii menite sa stearga fisierele inutile. Aceastea sunt deosebit de utile daca vrei ca telefonul tau sa functioneze bine si sa nu-ti fie ocupat cu fisiere inutile, cu istroicul cautarilor sau cu fisierele din cache-ul aplicatiilor. Clean Master este o aplicatie usor de utilizat, are o interfata lejera si poate fi descarcata gratuit.

WhatsApp

Daca obisnuiesti sa tii legatura cu cei dragi cu ajutorul conexiunii la internet, aplicatia WhatsApp iti va fi mai mult decat folositoare. Cu ajutorul e poti trimite si primi tot felul de fisiere in timp real, astfel incat comunicarea cu cei dragi sa se faca simplu si rapid. Aplicatia poate fi descarcata gratuit, primul an poate fi utilizata gratuit, nu are reclame si are o interfata foarte atragatoare. Aplicatia este updatata destul de des pentru a oferi utilizatorilor o experienta cat mai placuta.

Harti

Daca esti sofer, sau daca obisnuiesti sa calatoresti, aceasta aplicatie iti vine in ajutor indrumandu-te in directia cea buna. Aplicatia are harti din 220 de tari, navigare vocala, indicatii de orientare, ofera informatii din trafic si multe alte optiuni care iti vor fi deosebit de folositoare. Trebuie sa ai o astfel de aplicatie instalata pe telefonul tau.

Yahoo Mail

Aplicatia Yahoo Mail este deosebit de utila pentru cei care trebuie sa fie la curent cu noutatile de pe mail. Poti primi mesajele instant, sau poti seta sa le primesti la anumite perioade de timp. Tot ceea ce ai nevoie este bineinteles o conexiune la internet.

YouTube

Marea majoritate a posesorilor de smartphone urmaresc tot felul de canale de pe YouTube si asculta o multime de melodii. Ca totul sa se desfasoare intr-un mod cat mai placut, ai nevoie de aplicatia aceasta care iti va permite sa-ti accesezi contul de pe YouTube si sa te bucuri de toate clipurile video pe care le doresti.

Am vorbit de o mica parte din aplicatiile „must have” de pe Android. Ele insa sunt mult mai multe si sunt descarcate in functie de preferintele utilizatorilor. E foarte probabil ca ceea ce e „must have” pentru noi sa nu fie si pentru tine. Insa, avem o veste buna, chiar ai de unde alege.

 

0 Shares
You May Also Like