Ce accesorii trebuie sa aiba un telefon?

Ce accesorii trebuie sa aiba un telefon?

0 Shares
0
0
0

Fiecare isi doreste in momentul in care isi cumpara un telefon mobil inteligent sa se poata bucura cat mai mult timp de dispozitiv, si sa il poata utiliza fara probleme, insa nu toata lumea stie ca pentru asta trebuie sa acorde o mare importanta modului in care este intretinut telefonul.

Sunt foarte multi cei care in momentul in care isi cumpara un astfel de dispozitiv se gandesc sa isi cumpere o baterie externam, o casca bluetooth sau un selfie stick, insa foarte multi uita sa isi echipeze telefonul cu accesoriile cu adevarat importante, si anume cele care ofera protectie dispozitivului.

Din categoria accesoriilor care protejeaza telefonul fac parte foliile de protectie pentru ecran, geamurile protectoare ale ecranului si husele.

Foliile protectoare iti vor proteja ecranul telefonului doar de zgarieturi si murdarire, insa in caz de impact nu pot oferi protectie.

In caz de impact este bine sa ai telefonul echipat cu un geam de protectie al ecranului, pentru ca geamul este posibil sa se sparga, insa display-ul va ramane intact. Aceste geamuri se pot gasi si la magazinul operatorului de telefonie mobila, insa de regula se gasesc si se aplica la orice service gsm.

Husele ofera si ele protectie telefonului. Daca geamul protector si folia protectoare ofereau protectie doar ecranului, o husa in mod evident iti se va proteja tot dispozitivul. Husele le poti gasi atat la magazinul operatorului de telefonie mobila de unde iti cumperi telefonul cat si la orice service gsm.

Daca geamurile si foliile protectoare sunt anume pentru fiecare model in parte, husele pot sa fie si universale si huse anume pentru fiecare tip de telefon. De exemplu in cazul in care esti detinatorul unui telefon HTC, atunci cu siguranta iti poti alege un accesoriu din gama de huse Htc.

Chiar daca nu sunt foarte indragite de catre utilizatori, si husele universale sunt foarte bune si pot sa ofere protectie telefoanelor. Acestea au si un mare avantaj in fata huselor concepute pentru fiecare tip de telefon in parte, si anume faptul ca sunt cu mult mai ieftine.

Cel mai mare dezavantaj pe care il au husele universale este acela ca de fiecare data trebuie scos telefonul din husa in momentul unui apel, in timp ce daca detii o husa de tip carte de exemplu, anume conceputa pentru modelul tau de telefon, atunci nu trebuie sa mai scoti dispozitivul din husa, ci poti raspunde si vorbi direct.

Se pot gasi tot felul de modele de huse, de la cele care arata precum  coperta unei carti, pana la huse de tip saculet sau carcase de silicon care sa acopere partea din spate a telefonului si partile laterale ale acestuia.

Aceste accesorii pot sa fie confectionate din tot felul de materiale, si anume: din piele, silicon, cauciuc, nailon, sticla etc.

In randul tinerilor cele mai populare sunt husele din silicon, si de regula cele transparente, in timp ce utilizatorii care doresc sa ofere o oarecare eleganta telefonului, vor apela intotdeauna la husele din piele.

Indiferent de modelul si materialul ales, este important sa iti echipezi telefonul cu o husa protectoare.

0 Shares
You May Also Like