Care sunt trucurile pentru o functionare mai rapida a telefonului?

Care sunt trucurile pentru o functionare mai rapida a telefonului?

0 Shares
0
0
0

Daca telefonul dumneavoastra se blocheaza din cand in cand si merge mai greu este posibil ca principatul vinovat sa fie aplicatiile instalate de-a lungul timpului, nicidecum device-ul mobil.

Pentru a se evita acest lucru, iar telefonul dumneavoastra sa mearga la fel de bine ca inainte, trebuie sa cititi si sa respectati urmatoarele sfaturi. In cazul in care acestea nu functioneaza, cel mai indicat ar fi sa vizitati un service precum service gsm Bucuresti.

Smartphone-utile reprezinta prototipuril performante, insa aplicatiile care sunt instalate, de obicei, consuma extrem de multe resurse.

Asadar, un utilizator are tendinta de a investi destul de multi bani pentru a cumpara un device mobil, car in timp va ajunge sa functioneze doar la jumatate din capacitatea sa. In cazul in care utilizati Android, ca sistem de operare, este indicat sa instalati doar aplicatiile compatibile si de incredere.

Munca aceasta poate fi usurata de aplicatia Magazin Play de unde puteti sa descarcati tot ce doriti. De asemenea, in cazul in care instalati anumite aplicatii incompatibile, cel mai probabil, se vor intampla anumite lucruri care nu vor fi de dorit.

O astfel de aplicatie ruleaza greu, in general, iar atunci cand veti dori sa o dezinstalati, va exista posibilitatea a nu putea face acest lucru. In momentul in care instalati o aplicatie incompatibila, va fi posibil ca device-ul mobil al dumneavoastra sa nu mai functioneze atat de bine sau sa se blocheze.

Este indicat sa creati un inventar al tuturor aplicatiilor care sunt deja instalate si sa dezinstalati sau sa stergeti aplicatiile pe care le folositi rar sau pe care nu le mai utilizati deloc. In aceasta categorie intra aplicatii precum: chat-urile, jocurile sau fisierele.

Este indicat sa nu stergeti drive-urile telefonului. De asemenea, nu este recomandat ca sa pastrati in telefon anumite aplicatii sau fisiere care nu au o utilitate deoarece acestea va umplu memoria si vor face ca telefonul sa functioneze mult mai greu.

De asemenea, daca doriti sa scapati de anumite fisiere nedorite puteti aplica la niste aplicatii care se vor ocupa de acest lucru. Prin acest tip de aplicatii se va spori mult mai mult modul de functionare al telefonului deoarece aceasta va opri procesele ce raman active in background.

Singura dumneavoastra grija este aceea de a alege aplicatia pe care o considerati cea mai eficienta pntru device-ul pe care il detineti. Cu ajutorul acestor aplicatii, telefonul va fi curatat, dar va functiona si mai rapid. Cateodata veti primi notificari de la aceste aplicatii care vor anunta ca memoria interna a device-ului este utilizata peste 90%. In acest moment este cazul sa o curatati.

In cazul in care telefonul dumneavoastra nu mai raspunde la anumite comenzi, este momentul in care ar trebui sa faceti o resetare generala.

Prin aceasta procedura, toate aplicatiile si fisierele personale vor fi sterse, insa fisierele de sistem nu vor fi pierdute. In acest mod device-ul mobil se va intoarce la setarile prestabilite cu care a venit din fabrica.Daca telefonul nu raspunde la comenzi in continuare, chiar si dupa aceasta resetare, cel mai indicat ar fi sa il trimiteti intr-un service.

0 Shares
You May Also Like