Sfaturi utile pentru achizitionarea telefonelor in cel mai bun mod

Sfaturi utile pentru achizitionarea telefonelor in cel mai bun mod

0 Shares
0
0
0

Asigurati-va  ca telefonul pe care il primiti nu este blocat intr-o anumita retea.

SIM-ul corect

Un alt lucru de luat in considerare este dimensiunea si forma SIM-ului necesar pentru telefonul dvs. Asigurati-va ca obtineti un nano-SIM daca este necesar un telefon nano-SIM.

Daca obtineti acest lucru gresit este usor de rezolvat – fiecare retea va ofera cartele sim ajustabile. Cartelele SIM tind sa vina in toate cele trei dimensiuni – pur si simplu o puteti alege pe cea de care aveti nevoie. Dar presupuneti ca primiti o noua cartela SIM, iar daca doriti un telefon fara SIM sau un telefon deblocat, probabil ca aveti deja una.  Mai important este sa va asigurati ca, daca doriti 4G, veti primi un telefon si o cartela SIM de 4G.

Piesele de schimb

Asigurati-va ca telefonul este suficient de popular pentru a gasi oriunde piese telefoane atunci cand este nevoie si cand din nefericire dispozitivul se strica.

Cel mai bun smartphone 2019

  1. Google Pixel 3

Pret:  De la 799 dolari

Pixel 3 si Pixel 3 XL sunt cele mai bune telefoane pe care le puteti cumpara chiar acum, cu conditia sa nu doriti un iPhone. Singurele diferente dintre cele doua modele sunt ecranul mai mare (si notch) si bateria de pe XL.

Ei au cea mai buna camera existenta vreodata pe un smartphone, depasind toti rivalii in cele mai multe situatii. Ambele au cel mai bun hardware de la telefonul Google pana in prezent, o viata buna a bateriei, se pot incarca fara fir si sunt impermeabile.

  1. OnePlus 6T

Pret: 6 / 128GB $ 549 | 8 / 128GB $ 579 | 8/256 GB $ 629

Desi nu dispune de o mufa pentru casti, incarcare fara fir si impermeabilizare, OnePlus 6T este inca unul dintre cele mai bune telefoane pe care le puteti cumpara chiar acum. Este destul de pret, are cele mai bune specificatii pe care le puteti spera, arata grozav si are camere care pot concura cu rivalii sai.

Constructia de sticla, afisajul exceptional si performanta  incep de la £ 499 sau $ 549 – un pret incredibil, dar puteti gasi Galaxy S9 pentru aproximativ acelasi pret acum. Camerele duble sunt o nuanta sub calitatea 3px, dar majoritatea utilizatorilor nu tin cont de asta.

In timp ce telefoanele sale au fost intotdeauna excelente, OnePlus 6T este cel mai bun telefon existent vreodata in aceasta gama si telefonul cu care compromisurile sale mici nu conteaza in sfarsit.

Exista, de asemenea, o minunata editie McLaren cu o noua vopsea si o memorie RAM de 10 GB pe care o puteti cumpara pentru un pret fabulos.

  1. Samsung Galaxy S10 Plus

Pret: De la 999 dolari

Galaxy S10 Plus este cel mai bun telefon Galaxy scos vreodata, cu camere remarcabile, de constructie, de afisare si de performanta. Versiunea Exynos este dezamagitoare prin durata de viata a bateriei.

Este, de asemenea, foarte scump de la £ 899 / $ 999  dar este o experienta minunata cu adaugirile interesante pentru utilizarea zilnica de zi cu zi si mai multe caracteristici decat puteti vedea pe orice alt telefon.

Daca doriti sa cheltuiti £ 100 / $ 100 mai putin, exista Galaxy S10 obisnuit, care are majoritatea acelorasi caracteristici, inclusiv camerele triplu pixel din spate si ecranul extraordinar.

0 Shares
You May Also Like