Caracteristicile postarilor pe SlideShare – cum trebuie sa arate

Caracteristicile postarilor pe SlideShare – cum trebuie sa arate

0 Shares
0
0
0

SlideShare este o retea de socializare conceputa initial pentru mediul business, o retea cu ajutorul careia poti posta prezentari profesionale, care sa atraga utilizatorii catre afacerea ta online. Esti interesat de optimizare seo Braila? Intra pe Smartseopack.com.

In acest articol vom prezenta modalitatile de concepere ale unor astfel de postari, cum trebuie sa arate acestea, pentru a fi cu adevarat folositoare pentru utilizatori.

1.    Pastreaza o structura simpla, la obiect.
Tine minte, pe SlideShare postezi prezentari, nu romane, asa ca nu vei avea loc si de structuri complexe plus explicatii lungi de cateva pagini. Pastreaza structura simpla, aceasta este reteta pentru o prezentare de succes. In plus, poti folosi in unele cazuri fonturi de dimensiuni mai mari pentru text, incercand sa nu depasesti 7 linii de text per slide.

2.    Nu uita sa introduci url-ul site-ului tau.
Ceea ce te intereseaza cel mai mult pe aceasta retea de socializare, este promovarea afacerii tale, a website-ului tau. Deci, cum o poti face mai bine, daca nu prin introducerea unui link catre acest site? Desi SlideShare nu permite o promovare agresiva, te lasa sa incluzi url-ul site-ului in prezentarile postate.

Nu rata aceasta oportunitate! Poti include url-ul la sfarsitul unei prezentari, in asa fel incat utilizatorul sa-l poata observa, exact dupa ce a terminat de citit articolul/prezentarea.

Astfel, daca acesta nu a inteles pe depin articolul sau daca doreste mai multe informatii despre acel domeniu, va putea intra la tine pe site pentru a afla mai multe detalii.

3.    Concepe un design profesional al prezentarilor.
Daca vei fi “profi” pe SlideShare, vei avea succes. Acolo chiar trebuie sa emani profesionalism. Iti sugeram ca prezentarile tale sa fie concepute de catre profesionisti, sa aiba un design foarte bun, informatia sa fie la obiect si cat mai bine structurata.

Daca vei respecta aceste lucruri, utilizatorii iti vor aprecia foarte mult prezentarile si cel mai probabil vor da share acestora, pe propriile pagini sau website-uri.

De fapt, asta te intereseaza cel mai mult pe tine. O data cu share-ul prezentarii tale pe alte pagini detinute de alti utilizatori, va aparea si logo-ul sau url-ul business-ului tau, astfel incat foarte multe persoane vor putea afla despre brandul tau, intr-un timp foarte scurt.

Continutul este cel mai important intr-o prezentare, dar daca nu stii sa-l “impachetezi” cat mai frumos, este posibil ca vizitatorii sa nu-l citeasca. De aceea, prezentarile tale trebuie sa atraga si din punct de vedere vizual. Totusi, ai grija sa nu exagerezi. Prea multe “briz-brizuri” ale prezentarii, nu vor face decat sa indeparteze vizitatorii, prezentarea va fi prea aglomerata de efecte vizuale si in acelasi timp, se va incarca greu.

4.    Promoveaza-ti prezentarile.
Nu conteaza cat de buna este o prezentare postata de tine, daca nu o vei promova asa cum trebuie, nu va obtine traficul pe care ti-l doresti. De aceea, in momentul in care postezi/urci o anumita prezentare, da share si link-urilor de Facebook, Twitter sau LinkedIn, pentru a te asigura ca obtii o expunere maxima.

0 Shares
You May Also Like