Cum creste rankingul unui site prin optimizare SEO?

Cum creste rankingul unui site prin optimizare SEO?

0 Shares
0
0
0

Orice firma isi doreste cresterea rankingului unui site si a pozitiei ocupate in cautarile pe Google sau pe alte motoare de cautare. Pentru aceasta exista doua tipuri de optimizari – optimizare la nivel de cod si optimizare prin includere de directoare si obtinere de linkuri catre site-ul dumneavoastra.

Rankingul este afectat de modul in care este scrisa o pagina, de exemplu o interfata web trebuie sa aiba cuvinte cheie subliniate. Smartseopack.com ofera solutii de optimizare si indexare a site-urilor.

Pentru o indexare a site-ului in motoarele de cautare exista doua directii: On-Page si Off-Page. SEO On-Page consta in crearea unui design prietenos, numit si SEO Friendly, care sa ii capteze pe utilizatori, linkuri vechi care sa redirectioneze spre linkuri noi, scrierea unui cod pentru un site optimizat, pentru o incarcare a paginii rapida, dimensiunea acestui cod fiind nu foarte mare, existenta atributelor pentru imagini Alt si Title, folosirea tagurilor heading, evitarea unor linkuri interne pe o singura pagina, redirectionarea paginilor care nu mai exista catre homepage-ul site-ului, scrierea Meta titlurilor care sa aiba 60 – 70 de caractere, a Meta descrierilor care sa contina 150 -160 de caractere, definirea cuvintelor cheie pentru pagini, care sa fie relevante,  implementarea toolurilor Google Analytics si Google Webmaster pentru optimizare.

Continutul site-ului trebuie sa fie relevant pentru utilizator, nu se folosesc duplicate, si trebuie actualizat frecvent. Imaginile trebuie sa fie mici, speciale create pentru web, pentru a se incarca rapid si trebuie denumite conform cuvintelor cheie.

Marimea site-ului ar trebui sa fie cat mai mare, se adauga pagini noi si continut nou pe paginile vechi. Retelele sociale sunt importante pentru a atrage utilizatorii. Iar gazduirea se face pe servere de incredere.
SEO Off-Page consta in activitati de tipul comunicatelor de presa, filme, retele sociale, inscrierea in directoare relevante, discutii pe forumuri, prezentari PowerPoint, stiri, articole, etc.

Iata ca rolul SEO este unul major in cresterea rankingului unei firme in activitatea sa virtuala care va aduce beneficii de neconstestat in afacerea sa, deci ceea ce se cauta este tocmai optimizarea site-urilor pentru ca rankingul sa fie cel dorit de orice firma, adica sa fie clasata cat mai sus in topul motoarelor de cautare, de orice tip, si acest lucru se poate obtine doar prin strategiile enumerate mai sus prin firmele specializate pe SEO, prin pachetelor lor, cum ar fi www.Smartseopack.com care garanteaza reusita in promovarea afacerii online.

Respectarea conditiilor impuse de Google de catre companiile SEO este deosebit de importanta, astfel rankingul va fi unul intotdeauna real, pe baza unor date extrem de clare, corecte, care vor ajuta concurenta sa obtina un clasament exact fara niciun dubiu.

Si ce este de dorit in lumea afacerilor decat a avea rezultate conform activitatii transparente si a te clasa cat mai sus in jungla aceasta in care clientii si furnizorii de servicii trebuie sa existe si sa fie cat mai putin manipulati.

Si prin optimizare Seo se obtine un rezultat mai mult decat corect pe piata afacerilor online in plina crestere in secolul vitezei.

0 Shares
You May Also Like