Ce este seo si cum se face seo?

Ce este seo si cum se face seo?

0 Shares
0
0
0

In primul rand, trebuie precizat faptul ca seo este o prescurtare de la Search Engine Optimization, si reprezinta procesul optimizari unui site pentru motoarele de cautare.

In ultimii ani de zile, in lumea afacerilor, indiferent de domeniul de activitate, concurenta a devenit din ce in ce mai mare, iar consumatorii cauta in mediul online o multime de produse sau de servicii.

Plus de asta, cumparaturile din mediul online au inceput sa creasca din ce in ce mai mult, iar comunicarea online este foarte eficienta, asa ca site-urile trebuie sa fie neaparat afisate pe prima pagina in Google, dupa anumite cuvinte cheie relevante.

In acest sens, antreprenorii pot apela la o firma de optimizare seo Craiova, care le poate ajuta site-ul sa ajunga foarte rapid pe prima pagina cu rezultate Google.

Ei bine, referitor la SEO, trebuie mentionat faptul ca acest proces cuprinde anumite elemente care sunt de o importanta deosebita, iar aici amintim in primul rand cuvintele cheie, care trebuiesc alese foarte bine.

Se va face o lista a cuvintelor cheie, aceasta va fi analizata, si se vor selecta doar cuvintele cheie potrivite, in functie de relevanta lor, in functie de numarul de cautari pe luna, in functie de concurenta, si nu in ultimul rand, in functie de sansele reale care pot ajuta site-ul sa ajunga pe o pozitie cat mai buna.

Odata stabilite cuvintele cheie, se va trece la procesul de optimizare seo, iar aceasta optimizare poate sa fie on site, si off site.

Optimizarea seo on site, sau on page, cuprinde toate modificarile pe care specialistii agentiei de optimizare seo le aduc site-ului, pentru a convinge motoarele de cautare privind informatia continuta pentru returnarea rezultatelor favorabile.

Cel mai nou algoritm Google de a fisare privind rezultatele, pune mare pret pe calitatea continutului si pe calitatea informatiei, dar si a corectitudinii promovarii.

Cei mai importanti factori care trebuiesc tratati in procesul de optimizare seo on page ar fi: url-urile, meta etichetele, titlurile, descrierile, cuvintele cheie, designul site-ului, calitatea informatiei, densitatea cuvintelor cheie, structura logica a textului, si nu in ultimul rand formatarea textului.

Cea de-a doua forma a optimizarii seo, este reprezentata de optimizarea seo off site, care cuprinde modalitatile de optimizare seo ce nu tin de structura si nici de continutul paginii web, si care au drept scop popularizarea site-ului in spatiul www.

Referitor la acest proces, trebuie mentionat faptul ca el este axat pe link building si anume spre obtinerea link-urilor relevante; sip e interactiunea sociala, care nu va aduce mereu link-uri ins ava aduce oameni din acelasi domeniu, sau potentiali clienti.

Aici este foarte important de mentionat faptul ca pentru un site, este foarte importanta obtinerea de link-uri, pentru ca acest lucru practic reprezinta legatura cu spatiul www.

Cu cat site-ul aduna mai multe link-uri, cu atat acesta va fi mai apreciat de catre motoarele de cautare, care il vor urca in ierarhie, iar incetul cu incetul, site-ul va ajunge pe prima pagina cu rezultate a acestor motoare de cautare.

0 Shares
You May Also Like