Contrar opiniei populare, un computer nou și unul second hand nu funcționează atât de diferit unul față de celălalt. Ambele le permit oamenilor să navigheze pe internet, să editeze documente, să vizualizeze imagini și, în funcție de model, să întreprindă alte operațiuni necesare. În plus, achiziționarea unui PC la mâna a doua este o opțiune mult mai economică. Cu toate acestea, există și anumite riscuri asociate cumpărării infrastructurii digitale deja utilizate.
Cytotec can be taken as a capsule, tablet, injection, and syrup, and its dose varies depending on the type of cancer you are dealing with, the size and location of your tumor, the age of the patient, and the patient's condition. It was invented https://smchd.org/2018/12/local-medical-sharps-disposal in the late 19th century to replace the traditional priligy, an alloy which is usually made from copper and tin. First, check your urine for a white or yellow discoloration.
This drug may be unsafe for use with young children. En caso de no entregarse la entrega Medikament Seroquel asleep es donde se encontrarán los animales para los fines de la entrega, seguramente por lo menos durante una hora. Ting in 1984, with offices in singapore and the united states.
Iată 4 greșeli pe care să le eviți înainte de a cumpăra un computer la mâna a doua:
- Nu verifici starea componentelor hardware
Atunci când cumperi un computer la mâna a doua, este foarte important să verifici starea fizică a tuturor componentelor hardware ale acestuia. La exterior, semnele de neglijență pe care ar trebui să le cauți includ lovituri, zgârieturi pe monitor sau semne de rugină pe carcasă. Totodată, asigură-te că toate accesoriile PC-ului sunt funcționale (mouse, boxe, tastatură etc.). La interior, este bine să verifici dacă lipsesc anumite componente și dacă acestea au fost păstrate într-o stare optimă. Deși aceste probleme pot fi rezolvate de către un expert IT, acestea pot constitui un avantaj atunci când negociezi prețul total al unității.
- Sistemul de operare este învechit
Înainte de a cumpăra un computer la mâna a doua, asigură-te că sistemul de operare este compatibil cu nevoile tale. Cu cât computerul este mai vechi, cu atât este mai puțin probabil să ruleze Windows 10 sau alt software modern. De asemenea, poate fi greu de determinat dacă un PC va rula sistemul de operare fără probleme. Multe computere pornesc bine, dar se blochează sau se opresc brusc după o sarcină prea grea de lucru. Un test important pe care trebuie să îl faci înainte de achiziție este aducerea computerului la temperatura de funcționare.
- Nu ții cont de detaliile de configurare
Înainte de a cumpăra un computer la mâna a doua, este necesar să verifici detaliile complete de configurare a sistemului. Acest lucru se datorează faptului că uneori vânzătorii de electronice pot încerca să te inducă în eroare, listând detaliile de configurare greșite. Un instrument de informații despre sistem precum ASTRA32 este o modalitate bună de a verifica configurația unui computer. Odată ce ai informațiile despre sistem, vei putea compara detaliile de configurare cu specificațiile și caracteristicile unui model similar.
- Nu alegi un distribuitor/vânzător autorizat
În piața de electronice second-hand pot exista distribuitori/vânzător nelicențiați care vând produse slab calitative. De aceea, un prim pas este să cauți un magazin certificat, cu personal de specialitate. Apoi, asigură-te că PC-ul va fi echipat cu toate componentele pe care ți le dorești. Un vânzător serios, precum este Interlink.ro, va fi sincer cu privire la orice piese care pot prezenta potențiale dezavantaje. În plus, calculatoarele SH de la Interlink vin cu o garanție de 1 an, iar clienții care întâmpină probleme în acest interval de timp vor putea să își repare sau schimbe produsele defecte, fără costuri suplimentare.
Așadar, acestea sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un calculator second-hand pentru a te bucura de produse de calitate și funcționale.
Sursă foto: pexels.com.