Vrei să treci la energia verde? PowerAll este partenerul tău de încredere!

0 Shares
0
0
0

PowerAll îți oferă tot ce este mai bun – fie că sunt panouri fotovoltaice, invertoare, acumulatori și accesorii, fie că este un kit panouri fotovoltaice 5 KW sau un program panouri fotovoltaice 2023 care presupune înscriere Casa Verde, deoarece este partenerul tău de încredere. Are alături de sine cei mai buni producători din industrie, care dezvoltă produse cu multă experiență, și care nu numai că ușurează puțin viața instalatorului de panouri fotovoltaice.

china lesbian sex toys custom baseball jersey best nfl jerseys cheap lace front wigs best sex toys wig shop nike air max 97 mens adidas yeezy boost 700 adidas outlet online nfl shop coupon code nike air jordan 6 nfl dallas cowboys nfl fan shop best female sex toy nike air jordan sale

 

Dacă ești nelămurit, serviciul tehnic PowerAll te va sprijini. Experții în planificare sunt disponibili pentru planificarea proiectului tău. Doar trimite detaliile și PowerAll începe planificarea pentru tine.

O legătură strânsă cu partenerii asigură că strălucesc cu o bună disponibilitate și că pot oferi întotdeauna alternative atunci când lucrurile devin cu adevărat strâmte. Echipa de logistică va primi apoi comanda ta pe drum în timp record. Poți obține produsele la un preț de top. Poți obține mai mult decât o afacere în categoria de vânzare. Adesea beneficiezi de oferte speciale și promoții pe care nu le poți rata.

PowerAll – Kit panouri fotovoltaice preț accesibil

Poți găsi un kit panouri fotovoltaice preț accesibil la PowerAll. Sistemele solare de pe proprietatea casei, în grădină sau chiar pe balcon devin din ce în ce mai populare, mai ales dacă și tu vrei să treci la energia verde. Dar înainte de a comanda primele panouri fotovoltaice, trebuie să știi la ce dorești să utilizezi sistemul. 

În cele ce urmează vei afla mai multe despre diferența dintre energia solară termică și fotovoltaică, dacă ai nevoie de un invertor și o unitate de stocare a energiei și care este situația actuală în ceea ce privește tarifele de alimentare și subvențiile de la stat. Când ești informat și convins, aruncă o privire la PowerAll deoarece aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru sistemul tău solar.

Panou solar termic și fotovoltaic: Ce tipuri de panouri solare există?

În primul rând, este important să clarificăm termenii. Pentru că, chiar dacă toate sistemele solare convertesc energia solară într-o altă formă de energie, există o diferență crucială – și anume forma de energie pe care dorești să o utilizezi:

  • Dacă dorești să generezi energie electrică din energia solară, ai nevoie de un kit panouri fotovoltaice, pe scurt, un sistem fotovoltaic.
  • Dacă dorești să obții căldură (energie) pentru a încălzi și a produce apă caldă, ai nevoie de un sistem solar termic.

Chiar dacă auzi uneori despre alte metode, doar sistemele solare termice și panourile fotovoltaice sunt relevante pentru gospodăriile private.

Există multe avantaje care vorbesc pentru panouri fotovoltaice de acoperiș, în grădină sau pe balcon:

  • Energia solară te face mai independent de rețeaua de energie și de producătorii de energie – și este, de asemenea, mai ieftină decât electricitatea din rețeaua publică.
  • Energia solară este durabilă, deoarece sistemele fotovoltaice și sistemele solare termice sunt neutre din punct de vedere climatic. Nu folosesc combustibili fosili și nu există CO₂ în conversia energiei solare în energie utilă.
  • Economisești bani pe termen lung, chiar dacă mai întâi trebuie să investești. Cu panouri solare poți economisi între 50 și 65% din costurile de apă caldă și încălzire pe an. Cu un kit panouri fotovoltaice cu stocare, poți acoperi singur 60 până la 70 la sută din consumul tău de energie electrică.
  • Statul te sprijină cu programul atractiv Casa Verde atunci când vrei să treci la energie verde, iar PowerAll este partenerul tău ideal. 

Soare și umbră: când merită un sistem fotovoltaic?

Sistemele solare funcționează cu radiația solară „materia primă”. Pentru ca tu să poți captura suficient soare, o zonă de acoperiș fără umbră este cea mai importantă cerință. Orientarea acoperișului nu este, de asemenea, lipsită de importanță. 

Vei obține cel mai mare randament cu acoperișurile care sunt orientate spre sud, dar sunt posibile și acoperișuri orientate spre est și vest. În cele din urmă, și înclinarea acoperișului joacă un rol important. O înclinare între 30 de grade și 60 de grade este ideală.

În plus, soarele trebuie să fie activ. În funcție de locul în care locuiești, de vreme, de anotimp, de calitatea aerului, de numărul de zile însorite și de intensitatea radiațiilor, performanța sistemului variază și ea. 

Din cauza fluctuațiilor radiației solare, trebuie să-ți planifici sistemul solar ca supliment, de exemplu în combinație cu o pompă de căldură sau un sistem de încălzire cu peleți. În acest fel beneficiezi de toate avantajele: radiația solară atunci când este acolo și securitatea alimentării atunci când nu există soare – deși sistemele solare produc întotdeauna putere, chiar și pe vreme rea și iarna.

Electricitate și stocare: Cum funcționează panourile fotovoltaice?

Panourile fotovoltaice generează energie electrică pe care o poți folosi singur sau o poți vinde în rețeaua publică. Pentru a face acest lucru, celulele solare din panourile solare convertesc energia solară în curent continuu. 

Cu toate acestea, dispozitivele finale disponibile comercial, funcționează numai cu curent alternativ. Prin urmare, este necesar un invertor, pentru a transforma curentul continuu în curent alternativ. Acest proces este complex și costă energie.

Cu cât dorești să generezi mai multă putere, cu atât este necesar mai mult spațiu. Câtă energie electrică poți genera depinde, printre altele, de dimensiunea acoperișului tău.  Puterea panourilor fotovoltaice este măsurată în kilowați de vârf (kWp) – aproximativ 1.000 kWh de energie electrică pot fi generate pe kWp pe an.

Un exemplu de calcul: O singură persoană consumă în medie 2.300 kWh pe an, două persoane 3.000 kWh și patru persoane 4.000 kWh. Sistemele între 7 și 15 kWp sunt utilizate de obicei în casele unifamiliale. Aproximativ 5,5 metri pătrați de spațiu sunt necesari pentru 1 kWp când se utilizează un modul de 350 de wați.

Tarif de alimentare și autosuficiență: Care sunt avantajele panourilor fotovoltaice?

În primul rând, costurile de achiziție pentru energia solară din panourile fotovoltaic sunt mai mari decât pentru energia solară termică. Cu un consum mare de energie și o pompă de căldură, merită să alegi sisteme fotovoltaice cu stocare. 

Operând pompa de căldură sau încălzirea directă cu energie solară, reduci costurile de încălzire. În plus, nu se pierde energie cu acest tip de sistem – excesul de electricitate este imediat introdus în rețea sau stocat într-un sistem de stocare a energiei electrice.

Panourile fotovoltaice durează cel puțin 25 de ani și se amortiză după aproximativ 10 până la 15 ani. De asemenea, îți poți refinanța sistemul fotovoltaic, primind o taxă de la stat pentru excesul de energie electrică pe care îl introduci în rețeaua de alimentare publică.

0 Shares
You May Also Like