Unde se impune purtarea dresurilor

0 Shares
0
0
0

Exista mai multe domenii care impun purtarea dresurilor ca un cod de vestimentatie.

Politica:

Politica este, bineinteles, o zona total diferita. Cu toate acestea, cererea de dres pare evident atunci cand vine vorba de personalul de lucru al femeilor din Washington DC.

Iarna este o scena cu totul diferita, in care toata lumea prefera purtarea  la locul de munca a dresurilor groase cu o rochie sau o fusta. Cu toate acestea, personalul de aici nu a fost niciodata fara dres chiar si in timpul verii.

Restaurante:

Da, personalul restaurantului poarta, de asemenea, dres (stil hooter). Dresurile in stilul hooter este special si nu este sub forma de pantaloni. Personalul poate fi rugat sa mearga cu o pereche de sosete. Acest stil este de asemenea purtat de majorete. Aici se intalnesc cele mai interesante dresuri dama colorate.

Insotitorii de zbor (gazda aeriana):

Uniforma este una dintre necesitatile in ceea ce priveste cerinta de la locul de munca a insotitorilor de zbor. Ei au diferite uniforme in functie de companie. Sub fusta, acestia sunt obligati sa poarte dres.

Cu toate acestea, aceasta cerinta nu acopera numai partea de aspect sau branding, dar ofera si caldura personalului mai ales cand poarta fusta, deoarece acestia zboara la o altitudine mare. De asemenea, ajuta la prevenirea trombozei venoase profunde (DVP).

Ciorapii vin impreuna cu cateva probleme si sunt foarte multe persoane care evita sa poarte dresurile. Sa ne uitam la dezavantajele dresului si la unele solutii ale industriei de productie a articolelor de genul acesta.

  1. Dresul nu este un antiperspirant:

Da, tesatura de nylon nu poate absorbi sau ajuta transpiratia in felul in care o face un material din bumbac. Ca rezultat, este mult mai probabil sa transpirati si ca transpiratia va ramane in locurile cum ar fi picioarele, talpile si  regiunea genitala.

Aceasta transpiratie excesiva si neabsorbita in aceste zone poate provoca nu numai disconfort, ci si o invitatie deschisa la mirosuri si infectii bacteriene (fungice). Deci, ciorapii din nailon la locul de munca nu sunt confortabili.

Solutie:

Producatorii de ciorapi isi dau seama de aceeasi problema care vin impreuna cu purtarea dresului pe baza vestimentatie de zi cu zi. Prin urmare, au venit cu cateva solutii care ar putea ajuta.

Unii producatori au inceput sa adauge argint la produs pentru a elimina mirosul si sansele unei eventuale infectii. In plus, fibrele naturale precum articolele de matase pot diminua, de asemenea, sansele de miros prin absorbtia transpiratiei si diminuarea transpiratiei.

  1. Nylonul nu este un material ecologic:

Mediul este prietenul nostru si trebuie sa il protejam mereu. Preferintele oamenilor pentru dres se schimba, in general, atunci cand isi dau seama de daunele pe care aduce la mediu. Ciorapii nu pot fi reciclati si nici nu pot fi biodegradati.

La eliminarea dresului, nu exista aproape nici o sansa de degradare. In plus, arderea lor este de asemenea inutila. Nailonul, cand este ars, elibereaza elemente toxice in mediul natural.

Solutie:

Dupa o anumita perioada, in Marea Britanie si mai tarziu (treptat) in intreaga lume, producatorii se gandeau la o modalitate de a recicla aceasta bucata de tesatura.

Ei au colectat ciorapi, dresuri, sosete de nylon etc. si au incercat sa le recicleze. In afara de aceste industrii de reciclare, exista diverse site-uri pe internet care ofera modalitati de reutilizare a acestor materiale pentru alte lucruri.

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…