De ce aleg tinerii concediile la munte?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre concediul de odihna, exista o multime de tineri care aleg sa isi petreaca la mare concediul, pe timpul verii pentru a se bucura de plaja, de mare si de soare.

Ei bine, nu toti tinerii insa viseaza la un asemenea concediu, astfel ca exista tineri care sunt pasionati de iesirile la munte si de sporturile de iarna. Pentru acestia cu siguranta nimic nu se compara cu o saptamana la munte, unde sa petreaca zilnic cateva ore pe partia de schi, sau sa se dea cu snowboardul.

Pentru tinerii pasionati de iesirile la munte si de sporturile de iarna, cu siguranta acestea sunt cele mai interesante concedii. Pe langa aerul curat de munte, o zi intr-o statiune montana inseamna sanatate, inseamna recreere, deconectarea de la stresul si grijile cotidiene.

De precizat insa este faptul ca toti cei care isi doresc sa petreaca un week-end sau mai mult timp la munte, daca isi doresc sa practice vreounul din sporturile de iarna, au nevoie de echipament de protectie.

Disuctam aici despre echipament complet, incepand de la incaltaminte, cosumatie, casca de protectie pe cap si ochelari de protectie.

Dintre toate aceste, alegerea ochelarilor pare a fi cea mai dificila, pentru ca exista diferite tipuri de ochelari de protectie pentru snowboarderi si schiori, asa ca fiecare trebuie sa isi aleaga ochelarii potriviti.

Uvex poate reprezenta cea mai buna solutie pentru cei care se afla in cautarea unei perechi de ochelari pentru schi si snowboard, asa ca tinerii pasionati de aceste sporturi, in functie de nevoi isi vor putea alege ochelarii.

Exista de exemplu ochelari care au lentilele incluse in categoria S0, si care permit patrunderea luminii in totalitate. Acestia sunt ideali pentru a fi folositi pe timp de noapte.

Apoi, exista ochelari Uvex S1, care permit trecerea luminii in proportie de 43% – 80%, si care sunt indicati pentru zilele in care este ceata sau atunci cand ninge abundent. Ochelarii cu lentile S2 sunt necesari in conditii meteo mixte, si permit trecerea luminii in proportie de 18% – 43%.

Exista deasemenea si ochelari prevazuti cu lentile S3, care sunt necesari pentru zilele insorite, si care permit trecerea luminii undeva intre 8% si 18 %, in timp ce ochelarii cu lentile S4 sunt necesari pentru zilele cu soare foarte puternic.

Ei bine, acestea fiind spuse, exista diferite tipuri de lentile, care permit o trecere diferita a luminii, asa ca fiecare isi poate alege ochelarii in functie de conditiile meteo.

Pentru cei care poarta ochelari de vedere, insa care isi doresc o asemenea pereche de ochelari, fara doar si poate, ochelarii OTG (over the glaseses) reprezinta cea mai buna optiune.

Si cum ochelarii au un rol protectiv, important ar fi ca toti cei care isi doresc astfel de ochelari sa isi indrepte atentia spre ochelarii care au lentile din policarbonat, deoarece acestea sunt cele mai sigure.

Asadar, cei care isi doresc un concediu de neuitat, pot opta pentru un concendiu la munte, iar daca vor avea echipamentul complet, cu siguranta vor avea parte de aventuri de pomina si de distractie pe partie.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…