Tot ce trebuie sa stiti despre un sistem de supraveghere

0 Shares
0
0
0

Camerele de securitate in aer liber detin o serie de avantaje in materie de siguranta si securitate la domiciliu, asa ca in cazul in care doriti ca atat dvs. cat si sotia, copiii, animalele de companie si tot ceea ce aveti acasa, sa stati in cele mai sigure conditii, atunci in mod evident trebuie sa optati pentru instalarea unui sistem de supraveghere.

In cazul in care nu sunteti prieten cu tehnologia si nu detineti informatii despre sistemele de supraveghere, fie puteti sa cautati informatii in mediul online, fie puteti solicita ajutorul unui specialist, care va poate recomanda cel mai bun sistem de supraveghere pentru necesitatile dvs., si care se poate ocupa de instalarea acestuia.

Pana atunci insa, veti descoperi in urmatoarele randuri cateva dintre cele mai importante informatii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste sistemele de supraveghere, si veti descoperi cum functioneaza acestea, dar si alte informatii importante.

Cum functioneaza un sistem de supraveghere?

Un sistem supraveghere va consta de obicei din mai multe camere conectate – fie cu fir, fie fara fir – la un inregistrator video digital (DVR), care inregistreaza imaginile si le afiseaza pe un monitor.

Cat de mult este necesara acoperirea camerei de securitate la domiciliu?

Unghiul de vizualizare al camerei determina cat spatiu va acoperi camera. Obiectivele cu unghi larg reduc numarul de camere necesare pentru monitorizarea locuintei tale. Unele camere de securitate exterioare au un obiectiv cu unghi larg care poate avea o vedere la 360 de grade, dar cele mai bune camere de securitate au o vedere de cel putin 100 de grade sau mai buna.

Cum functioneaza un sistem de camere de supraveghere video?

Un sistem de securitate pentru camere de supraveghere conecteaza mai multe camere de securitate la un inregistrator video digital (DVR), care inregistreaza imaginile si le afiseaza pe un monitor.

Monitorul poate fi un televizor cu circuit inchis (CCTV) care poate fi monitorizat cu usurinta de acasa. Sau DVR-ul poate trimite imaginile pe un dispozitiv mobil, unde pot fi vazute in direct sau redate la cerere.

Care este cea mai buna forma a camerei de securitate in aer liber?

Exista doua modele de camere de securitate in aer liber – cupola sau in forma de glont. Camera de securitate in aer liber, in forma de cupola, este cunoscuta a fi mai putin evidenta pentru vizitatorii nedoriti, deoarece ofera un pivotant 360 care face dificila determinarea directiei lor.

Pe de alta parte, camerele in forma de glont sunt mai frecvente. Au o forma de cilindru care se evidentiaza clar pentru a avertiza hotii ca locuinta dvs. este sub supraveghere.

Cum functioneaza stocarea video a camerei de securitate la domiciliu?

Daca doriti sa redati activitatea in aer liber a casei dvs., veti avea nevoie de o camera cu capacitati de stocare video la bord sau de inregistrare in cloud. Majoritatea camerelor cu capacitati de inregistrare au un slot digital (SD) sau microSD securizat incorporat care permite suficient spatiu de inregistrare.

Dupa ce cardul de memorie este complet, va trebui sa stergeti imagini sau sa il depozitati in alta parte. Unele camere populare inlocuiesc automat videoclipurile expirate, ceea ce este posibil sa nu fie cel mai ideal daca trebuie sa pastrati un videoclip.

Dimpotriva, unii furnizori de camere de securitate ofera planuri lunare de stocare in cloud pentru a stoca in siguranta videoclipuri pe cloud.

Puteti sa le accesati cu usurinta oricand, oriunde, conectandu-va la contul dvs. pe dispozitivul mobil sau folosind o aplicatie mobila. Unele sisteme inregistreaza, de asemenea, pe DVD sau mini-disc, dar majoritatea se tranzitioneaza acum la tehnologia DVR (digital video recorder).

Ce caracteristici de economisire a energiei sunt disponibile?

Camerele de supraveghere pot consuma multa energie. Este important sa gasiti o camera de securitate in aer liber care sa inregistreze numai atunci cand este detectata miscare pentru a reduce costurile de energie electrica sau consumul bateriei.

Unele camere de securitate sunt alimentate, de asemenea, de panouri solare pentru a reduce costurile de energie, dar includ o baterie reincarcabila si un adaptor pentru a fi folosit la nevoie.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta trebuie sa le cunoasteti si dvs., dar si restul persoanelor, in ceea ce priveste sistemele de supraveghere a locuintei.

0 Shares
You May Also Like