Tot ce trebuie sa stiti despre o structura corecta a site-ului vostru

Tot ce trebuie sa stiti despre o structura corecta a site-ului vostru

0 Shares
0
0
0

Putem observa adesea ca structura de categorii / etichete a  unui site este complet omisa din optimizare. Chiar si site-urile de stiri mari sufera de supra-utilizarea de etichete si categorii. Etichetele si categoriile sunt ambele exemple ale unui sistem de taxonomie.

Implicit un site WordPress are aceste doua elemente, dar puteti adauga mai multe. Atunci cand este folosit corect, un sistem de taxonomie bun poate stimula site-ul in zona de SEO. Opusul este, de asemenea, adevarat: atunci cand tagurile sunt folosite gresit, vor sparge lucrurile. Acest articol va arata de ce aceste taguri sunt atat de importante si cum se folosesc. Cu toate acestea noi va recomandam sa apelati la o firma optimizare seo.

Arhivele de categorii reprezinta pagini de destinatie. Arhiva categoriilor este mai importanta decat paginile si postarile individuale. Acest lucru este valabil indiferent daca site-ul vostru este un blog, un site de comert electronic sau altceva.

Arhivele ar trebui sa fie primul rezultat in motoarele de cautare. Asta inseamna ca acele arhive sunt cele mai importante pagini de destinatie ale voastre. Acestea ar trebui, de asemenea, sa ofere cea mai buna experienta a utilizatorilor.

Daca site-ul pe care il aveti este un magazin si produsele voastre se schimba, categoriile voastre sunt mai importante. Daca site-ul  este un loc de inregistrare a locurilor de munca unde expira locurile de munca, categoriile pe care le aveti sunt mai importante. In caz contrar, veti optimiza paginile care vor disparea cateva saptamani / luni mai tarziu.

Daca vindeti costume de baie si optimizati fiecare pagina de produs, toate aceste pagini vor concura pentru termenul de “costum de baie”. Ar trebui sa le optimizati pentru marca lor specifica, sa le faceti model si sa le conectati la pagina categoriei de costum de baie. Astfel, pagina categoriei poate fi clasificata drept “costum de baie”, in timp ce pagina produsului poate fi clasificata pentru termenii mai specifici. In acest fel, pagina categoriei impiedica compilarea paginilor individuale.

Acest lucru este adevarat, indiferent de tipul de site. Daca site-ul este un blog si scrieti mai multe articole despre un subiect, categoria  pentru acel subiect ar trebui sa fie # 1 in rezultatele cautarii.

Breadcrumbs joaca un rol important in acest tip de configurare. Fiecare articol individual ar trebui sa faca trimitere la cea mai apropiata categorie. Acest lucru arata motorului de cautare Google structura site-ului dvs., dar, de asemenea, impune autoritatea paginii de categorie pentru subiect.

Google a anuntat recent cateva modificari ale adreselor URL mobile. Din cauza acestor modificari, este de asemenea util daca structura adreselor URL a site-ului contine categoria. Dar aveti grija: nu modificati structura adresei URL daca aveti un site existent. “Costul” redirectionarii tuturor acestor adrese URL depaseste beneficiile schimbarii structurii. Este mult mai intelept sa folositi functionalitatea breadcrumbs-ului oferita de pluginuri specializate.

Importanta colaborarii cu o firma de seo specializata in acest domeniu si cu rezultate dovedite in timp este faptul ca ei cu siguranta vor sti ce sa faca pentru ca totul sa iasa perfect. Cele mai multe firme au si o persoana care se ocupa de programare si care va sti cum sa modifice site-ul fara sa apara probleme.

0 Shares
You May Also Like