Daca nu ai cunostinte lingvistice nu poti scrie articole SEO!

Daca nu ai cunostinte lingvistice nu poti scrie articole SEO!

0 Shares
0
0
0

Daca discutam despre redactarea in limba romana de articole seo, cu siguranta ar trebui sa incepem de la o redactare corecta din punct de vedere gramatical si al ortografiei. S-ar putea spune ca oricine poate redacta un articol, dar nu oricine poate redacta un articol corect.

Iar cititorul este cel care triaza articolele si in functie de gramatica. Da, gramatica este elementul de baza sau cel putin un element de pornire in cresterea numarului de vizitatori de pe un site, pentru ca cititorii isi doresc sa inteleaga un text si sa nu descopere greseli de scriere, care dovedesc lipsa de profesionalism, si duc apoi la pierderea interesului pentru respectivul articol.

Cunostintele lingvistice reprezinta oglinda calificarii unui scriitor de articole SEO, care pe langa pregatirea in domeniul SEO, ar fi cel mai indicat sa aiba in primul rand o calificare in domeniul lingvistic pentru a garanta reusita redactarii fara nicio greseala gramaticala sau ortografica.

Chiar daca exista si instrumente care corecteaza erorile gramaticale, este de preferat ca articolele SEO sa fie scrise de persoane care au cunostinte lingvistice temeinice, pentru ca redactarea articolelor trebuie sa fie corecta, in primul rand pentru ca se adreseaza utilizatorilor, nu motoarelor de cautare.

Scriitorii de articole SEO pregatiti in domeniul lingvistic vor reusi sa gaseasca si sa dea si cele mai interesante titluri pentru articole, astfel vor contribui in mod esential la cresterea rankingului site-ului respectiv. Unele dintre erorile de evitat ar mai fi lipsa unicitatii, varietatii, prea multe imagini si reclame, lipsa substantei si a link-urilor.

Companiile SEO au nevoie de scriitori de articole cu experienta si pregatire calificata, pentru ca redactarea de articole SEO este o munca intensa care consta in documentare, folosirea resurselor, in scopul atragerii unui numar mare de cititori. Am putea sa comparam cu scrierea unui best-seller, care atrage cei mai multi cititori, la fel si articolele cele mai citite vor duce la rankingul cel mai bun al site-ului respectiv.

O clasificare pe prima pozitie in motoarele de cautare va duce la dorinta de mentinere in aceasta pozitie, iar rolul scriitorului de articole va fi si mai solicitant, cunostintele sale lingvistice trebuie sa fie aplicate cu varf si indesat, am spune, pentru ca o eroare lingvistica la acest nivel ar duce la dezastru pentru cititorii obisnuiti cu o scriere corecta.

Iata ca prin resursele umane abordate de companiile SEO, care trebuie sa fie reprezentate de personal calificat, respectivele companii SEO vor fi solicitate, si clientii vor citi articolele SEO cele mai corect scrise, iar site-urile vor castiga un ranking de top. Mare atentie, daca doriti sa scrieti articole SEO, in primul rand va trebuie o calificare adecvata si cunostinte lingvistice temeinice.

Este mai greu de crezut ca un sportiv sau un elev ar putea scrie un articol mai bine decat un lingvist, deci in domeniul SEO, a avea oameni calificati reprezinta cheia unei reusite a afacerii, care are efecte reale si pentru cititori, pentru castigarea si atragerea unui numar cat mai mare de vizitatori, posibili viitori clienti, care nu vor citi articole cu greseli gramaticale.

0 Shares
You May Also Like